Spor Palermo 7'lik depremle sallandı

Palermo 7'lik depremle sallandı

Paylaş
Palermo 7'lik depremle sallandı

Serie A'nın 27. haftasında Inter, zirveye bir adım daha yaklaşırken, haftanın en gollü maçında Udinese deplasmanda Palermo'yu 7-0 mağlup etti

Haftayı deplasmanda aldığı 2-0’lık Sampdoria galibiyetiyle kapayan Inter, bu sonuçla şampiyonluk yolunda zor bir virajı dönmesinin yanı sıra gözünü lider AC Milan’ın en yakın takipçilerinden Napoli ile yapacağı mücadeleye çevirdi.

Mavi-siyahlı takım, Wesley Sneijder ve Samuel Eto’o’nun golleriyle Sampdoria’yı devirdi ve puanını 53’e çıkardı. Avrupa Şampiyonlar Ligi’ne katılmayı hedefleyen başkent ekibi Lazio ise Cagliari’ye 1-0’lık sonuçla boyun eğerek, zirveden iyice uzaklaştı.

UDİNESE '7' BİTİRDİ

Son haftaların başarılı takımı Udinese de Palermo’yu deplasmanda gole doyurdu. Ligin kuvvetli iki takımının mücadelesinde, konuk takım maça ağırlığını ilk dakikalardan koyarak 7-0’lık farklı skora imzasını attı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer4859","4859","201102","4859-5.jpg");



HAFTANIN PANAROMASI İÇİN TIKLAYIN

Udinese bu önemli galibiyetle puanını 47 yaptı ve 4. sıradaki Lazio’yu zorlamaya başladı. Ligin 17. haftasında Lazio’ya yenilen Udinese, son 10 haftada, 7 galibiyet ve 3 beraberlik aldı. Bu arada Palermo, karşılaşmayı 9 kişi tamamlayabildi.

Eski golcüsü ve yeni teknik direktörü Vincenzo Montella yönetiminde, hafta sonu ikinci maçına çıkan AS Roma ise sahasında Parma ile 2-2 berabere kalarak, taraftarına galibiyet hediye edemedi.

GOL KRALLIĞI

1- Antonio Di Natale (Udinese) 21 gol
2- Edinson Cavani (Napoli) 20
3- Marco Di Vaio (Bologna) 16
Samuel Eto’o (FC Inter)
4- Alessandro Matri (Juventus) 14
5- Zlatan Ibrahimovic (AC Milan) 13
6- Alexis Sanchez (Udinese) 11.

Haberin Devamı