Gündem 'Palalı' serbest bırakıldı

'Palalı' serbest bırakıldı

Paylaş
'Palalı' serbest bırakıldı

Gezi Parkı olayları sırasında eylemcilere pala ile saldıran Sabri Çelebi, dün gece Fas dönüşünde Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alınıp adliyeye gönderildi. 27 yıl hapsi istenen Çelebi, adliyedeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı

Gezi Parkı olayları sırasında göstericilere elindeki "zırh" tabir edilen bıçakla saldırarak biri polis iki kişiyi yaraladıktan sonra hakkında yakalama kararı çıkan Sabri Çelebi, dün gece Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer10906","10906","201308","10906-1.jpg");

Olaydan sonra yakalanan Sabri Çelebi, önce serbest bırakılmış, Fas'a gitmesinin ardından hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı. Geceyi Cinayet Büro Amirliğinde geçiren Sabri Çelebi, işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün saat 14.00 gibi adliyeye götürüldü. 27 yıl hapsi istenen Sabri Çelebi, adliyedeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

GÖZALTINA ALINIP BIRAKILMIŞTI

Gezi Parkı olayları sırasında Talimhane Caddesi üzerinde gösteri yapan bir gruba elindeki zırhla saldıran Sabri Çelebi, kendisini durdurmaya çalışan bir emniyet müdürünü yaralamış, bir kadın da Sabri Çelebi'nin tekmesinden kurtulamamıştı. Olaydan kısa süre sonra polis tarafından gözaltına alınan Sabri Çelebi, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı.

Haberin Devamı

>> 'PALALI' KONUŞTU

>> 'PALALI' EŞİNİ VE ÇOCUĞUNU GÖNDERDİ

TEKRAR YAKALAMA KARARI ÇIKMIŞTI

Ancak Savcılığın serbest bırakmaya yaptığı itirazın ardından Sabri Çelebi, hakkında tekrar yakalama kararı çıkarılmıştı. Polis Sabri Çelebi'yi yakalamak için tekrar harekete geçerken şüphelinin yakalama kararı çıkmadan bir gün önce Atatürk Havalimanından eşi ve çocuğuyla birlikte Fas'a gittiği belirlenmişti. Fas'tan yaptığı açıklamalarda mutlaka Türkiye'ye geri döneceğini söyleyen Sabri Çelebi, bugüne kadar beklenen uçaklardan çıkmamıştı.

GECEYİ CİNAYET BÜRO AMİRLİĞİ'NDE GEÇİRDİ


Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Fas'tan gelen bir uçaktan indiği öğrenilen Sabri Çelebi, kontrol noktasında bulunan polisler tarafından hakkındaki yakalama kararı gereği gözaltına alındı. Havalimanında işlemleri tamamlandıktan sonra Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen Sabri Çelebi, geceyi Cinayet Büro Amirliğinde geçirdi. Sabri Çelebi'nin hakkında yakalama kararı olduğu için ifadesinin alınmayacağı Çağlayan Adalet Sarayı'na gönderildi.

İŞTE O KORKUNÇ GÖRÜNTÜLER:

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer10233","10233","201307","10233-1.jpg");