Gündem 'Özgürlükleri artıracağız'

'Özgürlükleri artıracağız'

Paylaş
'Özgürlükleri artıracağız'

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, birlik ve beraber içinde olunması halinde aşılamayacak engel kalmayacağını belirterek, "Ekmeğimizi büyütecek, özgürlükleri artıracağız" dedi

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, SODES destekli ’Sağlıklı Yaşama Çağrı, Pedal Çeviriyor Ağrı’ projesi kapsamında dün Ağrı ve Doğubayazıt’ta bugün de Hamur, Tutak ve Patnos ilçelerinde başarılı öğrencilere bisiklet dağıtım törenine katıldı.

620 öğrenci dağıtılan bisikletleri sevinçi içinde alırken, Bakan Yılmaz bisikletin çocuklar için önemli bir hayal olduğunu anımsattı. Burada köylülere çözüm süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Yılmaz, Türklerle Kürtlerin 1000 yıldan buna yana birlikte yaşadıklarını ve ortak bir medeniyet kurduklarını belirterek şunları söyledi:

"Biz ortak olduğumuz bir noktayı öne çıkaracağız. Bu bizi 21’inci yüzyılda çağdaş medeniyetin önüne çıkarmak için yeterlidir. Yani bir ve beraber olursak aşamayacağımız hiçbir engel yoktur.

İnsanlarımızı huzurlu, mutlu, barış içinde yargıdan kaygı duymayacak bir hale getiririz. Hiç şüpheniz olmasın Türkiye’nin bugünü dünden çok daha iyi, Ağrı’nın bugünü dünden çok daha iyi.

Ekmeğimizi büyüteceğiz, özgürlükleri artıracağız, hep bir arada birlikte kardeşçe yaşayacağız. Eğer bir olursak beraber olursak çağdaş medeniyetler üzerine çıkarırsak, şehitlere olan borcumuzu ödemiş oluruz.

Eğer kavga edersek eğer çalışmazsak biz şehitlerimize olan görevimizi yerine getirmemiş oluruz."

Semih YARDIMCI/ AĞRI, (DHA)