Magazin Özge Ulusoy sosyal medya hesabından ‘Fakir’ açıklamasında bulundu

Özge Ulusoy sosyal medya hesabından ‘Fakir’ açıklamasında bulundu

Paylaş
Özge Ulusoy sosyal medya hesabından ‘Fakir’ açıklamasında bulundu

Özge Ulusoy, Kıbrıs'ta bir üniversite söyleşisi sırasında kendisine gelen soruya verdiği 'Mankenler fakirlerle mi çıksın?' yanıtı hakkında açıklama yaptı

Kısa bir süre önce Hacı Sabancı ile olan ilişkisi biten Özge Ulusoy, katıldığı bir üniversite söyleşisinde kullandığı cümleyle magazin gündemine oturdu.

Pek çok magazin programında tartışma konusu olan hatta önemli köşe yazarları tarafından da kıyasıya eleştirilen Özge Ulusoy yaptığı açıklamaların yeterli olmadığını görmüş olacak ki sosyal medya hesabından uzun bir metin yayınladı ve hakkında yapılan haberleri ve yorumları kınadı.



'ÜZÜLMÜŞ BİR KADIN OLARAK SİNİRLE SÖYLENMİŞ BİR KELİME'


İşte Özge Ulusoy’un konuyla ilgili yazısı:

“Hayatımda bilerek ve isteyerek bugüne kadar kimseyi kırmadım. Ailemden de gördüğüm gibi kimseyi hakir veya hor görmedim, etrafımdaki herkese nazik ve içten yaklaşmaya çabaladım, eminim şahidi çoktur. Her zaman ayakları yere basan farkı da bir insan olmaya çalıştım. Gururla yaşadığım ülkemin bir ferdi olarak toplumsal her sevinci ve üzüntüyü derinden hissettim. Her röportajımda ekmek parasının kolay kazanılmadığını modellik mesleğinin de doğru yapıldığında harika bir meslek olduğunu kazancımı dikkatli kullanmaya çalışıp, savurarak şımarmadığımı belirttim. Çalışmaktan gocunmadım, aksine hep çok seven biri oldum. Ailemden de gördüğüm gibi her kadına meslek sahibi olmasını kendi parasını kazanmasını kimseye muhtaç olmamasını söyledim ve kendim de bu ilkeye bağlı kaldım. İnsanları hiçbir zaman ayırmadım sadece ve sadece kalbimle yaşadım seçtim sevdim ve sevildim. Geçtiğimiz günlerde yine nazik ve sıcak başlayan güzel bir sohbette amacını düşünmek bile istemediğim, kızgın değil de kırgın olduğum bir soruya aslında doğru cevabı verirken yanlış bir kelime kullandım. Yıllardır azimle çalışıp didinmiş kendi parasını kazanmış ama buna rağmen sevgilisinden hep şüphe duyulmuş eleştirilmiş yerilmiş anlaşılmamış ve sonunda yine üzülmüş bir kadın olarak sinirle ve üzüntüyle söylenmiş bir kelime…


Özge Ulusoy: Aşk acısı çekmiyorum


'DEHŞET VERİCİ SOSYAL MEDYA YORUMLARIYLA PERİŞAN OLDUĞUM DOĞRUDUR'


O gün orada da belirtmiştim dinleyenler hatırlar ben mesleğim gereği hayatımdaki hemen hemen her şeyi sizlerle birlikte yaşıyorum ve bundan da hiç şikayetçi değilim. Çünkü yerenlerden çok sevenlerim olduğunu görmek çok defalar nasip oldu bana… Sadece bu sayede mutluluklarımın büyük olduğu kadar üzüntülerim ve eleştirilerim de büyük oluyor şu hayatta. Sitem etmeye hakkım yok biliyorum işimi severek layığıyla yaptığıma eminim ve bu hayat benim tercihim. Sosyal medyada yaşadığım linç operasyonunun sebebi de çarpıtılan manşetler ve cımbızla alınan beni de çok üzen talihsiz bir laf. Gencecik bir delikanlının sadece sohbet için bulunulan bir ortamda hiç tanımadığı bir kadına sorduğu sorunun ayıbına girmiyorum bile… Sadece başlığa bakarak namusuma anneme babama mesleğime tipime sesime ve daha nelerime yapılan korkunç ve dehşet verici sosyal medya yorumlarıyla perişan olduğum doğrudur. Hayat size güzel diyorsunuz ya sürekli bu günleri benimle yaşayan kimseler öyle düşünmüyor inanın. Hayat her zaman herkese güzel değil biliyorum öğrendim. İnişleri çıkışları sürprizleri ve acıları var. Ben de herkes kadar yıkılıyor ben de herkes kadar gülüyorum bu hayatta… Ama insan olmak vicdan gerektirir arkadaşlar. Olayın aslını bilmeden bir kadını sosyal medya aracılığıyla tekme tokat dövmek de vicdanlı insanların yapacağı şey değildir. Her ne kadar aksi olduğunu düşünseniz de bende de o vicdan var. Okuduklarıma beddua etmeye asla dilim varmadı. Bunun da yaşanmasının bir sebebi vardır. Şu hayatta önce rabbim sonra ailem ve sevdiklerime güveniyorum. Arada bana destek olmaya çalışan izlediğini anlayan ve vicdanla yorumlayan herkese teşekkürler. Bugünler de geçecek.”




Haberin Devamı