Magazin Özge Borak boşanıyor

Özge Borak boşanıyor

Paylaş
Özge Borak boşanıyor

'Küçük Kadınlar'ın 'Eylül'ü evi terk etti. Ancak rol değil gerçek. Bülent Şakrak'la evli olan Özge Borak boşanma kararı alarak, baba evine taşındı

Küçük Kadınlar dizisinin başrol oyuncusu Özge Borak, eşi Bülent Şakrak'tan boşanıyor. Dizide 'Eylül' karakterini canlandıran Özge Borak, kendi gibi oyuncu olan eşi Bülent Şakrak'ı terk etti. Güzel oyuncu, İstanbul Devlet Opera ve Balesi Başkoreografı olan babası Selçuk Borak'ın evine taşındı.
Kısa bir süre önce verdiği röportajda 'Evliliği sürdürebilmenin püf noktası: Her şeyi konuşabilmek. Birbirimize sadece özel günlerde değil her zaman hediye alırız. Ailece ortak zevkimiz Fenerbahçe. Bülent'le atkılarımızı takıp, formalarımızı giyip maçlara da gidiyoruz. Çok büyük ve güzel bir aileyiz' diyen Özge Borak, anne olmak istediğini de her fırsatta dile getiriyordu. İddiaya göre çiftin arasındaki şiddetli geçimsizliğin nedeni Özge Borak'ın çocuk istemesi fakat Bülent Şakrak'ın isteksiz davranması.

Şen 'Şakrak' evlenmişlerdi

Haberin Devamı

Bülent Şakrak ve Özge Borak, 8 yıl önce konservatuvarda tanışmışlardı. 2006 yılında nikah masasına oturan çift, Ata Demirer'in senaryosunu yazdığı ve başrolünü Demet Akbağ ile paylaştığı 'Eyvah Eyvah' adlı filmde rol almış, 'Eşref Saati' adlı dizide de yine birlikte kamera karşısına geçmişti.

Nurbanu Güney Elbir / AKŞAM