Türkiye (Son Dakika) Özel güvenlikçi otobüste mastürbasyon yaparken yakalandı ama serbest bırakıldı!

Özel güvenlikçi otobüste mastürbasyon yaparken yakalandı ama serbest bırakıldı!

Paylaş
Özel güvenlikçi otobüste mastürbasyon yaparken yakalandı ama serbest bırakıldı!

Türkiye geçen yaz, otobüste mastürbasyon yapan muavini konuşmuştu. Bu kez benzer bir olay Burdur'da yaşandı. Bir fabrikada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan adam, otobüste mastürbasyon yaparken yakalandı ancak kargaşadan faydalanarak kaçtı. Daha sonra kamera kayıtları sayesinde tekrar yakalanan sapık, serbest bırakıldı!

Geçen yıl haziran ayında, Muğla'dan İstanbul'a giden otobüste mastürbasyon yaparak üniversite öğrencisi genç kıza cinsel istismarda bulunan muavin Gökhan G.'nin 13 yıla kadar hapsi istenmişti

Bu kez de Burdur'da özel güvenlik görevlisi İ.Y. (31), halk otobüsünde mastürbasyon yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı. Sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen İ.Y. çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol koşuluyla serbest kaldı.


SANİYE SANİYE KAMERALARA YANSIDI


Olayın, geçtiğimiz pazartesi günü meydana geldiği ve halk otobüsünün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdığı ortaya çıktı.

ÖNDE OTURAN KADININ SIRTINA GELDİ


Burdur’da bir fabrikada özel güvenlik görevlisi olarak çalışan İ.Y., o gün saat 17.45’te halk otobüsünün arka bölümünde tek başına oturduğu koltukta mastürbasyon yapmaya başladı. Spermleri, önündeki koltukta oturan kadın yolcu G.Z.’nin sırtına gelirken, ön tarafı dolu olan otobüste bu durumu gören yolculardan üniversite öğrencisi Z.A., "Sen sapık mısın" diye bağırıp müdahale etti. Ortalık bir anda karışırken otobüsün durmasını fırsat bilen İ.Y., kaçtı.



Otobüste mastürbasyon yapan muavinin 13 yıl hapsi istendi

GÖZALTINA ALINDI AMA SERBEST BIRAKILDI!


Üzerine sperm gelen G.Z.’nin şikayeti üzerine otobüsteki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, mastürbasyon yapan İ.Y.’yi kısa sürede yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen İ.Y., çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği’nce adli kontrol koşuluyla serbest kaldı.

DHA

Haberin Devamı