Spor Özel 'Güneş' motivasyonu

Özel 'Güneş' motivasyonu

Paylaş
Özel 'Güneş' motivasyonu

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, zor geçeceğine inandığı Antalyaspor maçına oyuncularını özel olarak hazırlıyor

Trabzonspor’da Pazar günü oynanacak olan Medical Park Antalyaspor maçı öncesi nefesler tutuldu. Hafta içerisinde antrenmanlar taraftar ve yönetici akına uğrarken teknik direktör Şenol Güneş, camiaya gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Her antrenman öncesi oyuncularıyla özel toplantılar yapan Güneş, futbolculardan yaşanılan puan kayıplarını unutmalarını istedi. Antalyaspor maçıyla yeni bir başlangıç yapmayı planlayan tecrübeli teknik adam, zorluk derecesinin yüksek geçeceğine inandığı maçta hata istemiyor.

Tecrübeli teknik adamın oyuncularına, "Uzun vadede kaybetmeyi planladığımız puanların önemli bir bölümünü kaybettik. Ancak hala avantaj bizde ve bunu lig sonuna kadar sürdürmeliyiz" dediği öğrenildi.

MUSTAFA YUMLU GÖREVE HAZIR

Sakatlığı nedeniyle tedavi olmak üzere Almanya’ya giden Egemen Korkmaz ile kart cezalısı olan Glowacki’nin yokluğunda Medical Park Antalyaspor maçında 11’de sahaya çıkmaya hazırlanan Mustafa Yumlu, hırsı ile göz dolduruyor.

PAWEL BROZEK FORMA BEKLİYOR

Bordo-mavili takımın devre arasında transfer ettiği Polonyalı futbolcu Pawel Brozek, Antalyaspor maçında forma giymeyi bekliyor.

Beşiktaş ile oynanan kupa maçında kardeşi Piotr Brozek’e oranla daha iyi bir görüntü ortaya koyan Pawel’in 18 kişilik kadroda yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Antrenmanlarda da attığı gollerle beğeni toplayan Pawel, Polonya basınına yaptığı açıklamada, takımda çok yetenekli oyuncuların bulunduğunu söyledi.

GÜNEŞ’TEN BURAK’A ÖZEL İLGİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, son haftalarda performansında ciddi bir düşüş gözlenen Burak Yılmaz ile özel olarak ilgileniyor.

Antrenmanlarda oyuncuyla görüşmeler yapan Güneş’in, tecrübeli oyuncudan kendisine çeki düzen vermesini istedi.

Yunus Emre SEL/TRABZON (DHA)

Haberin Devamı