Spor Özdilek, Galatasaray maçını unutamıyor

Özdilek, Galatasaray maçını unutamıyor

Paylaş
Özdilek, Galatasaray maçını unutamıyor

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 3-2 kaybettikleri Galatasaray maçında şanssız olduklarını ve yenilgiyi sindiremediğini söyledi

Antalyaspor'un 2-0 öne geçip, 3-2 yenildiği Galatasaray maçının yankıları sürüyor.

Galatasaray yenilgisi için "Bir türlü sindiremiyorum, soyutlanamıyorum" sözlerini tekrarlayan teknik direktör Mehmet Özdilek, "Üzüntümü henüz üzerimden atmış değilim. Ne var ki bu maçı unutmak zorundayız. Önümüzdeki hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Kayseri maçı Anadolu derbisi olacaktır.

Bu maça moral, teknik ve taktik olarak en iyi şekilde hazırlanmak zorundayız. Tüm oyuncularıma duyduğum güveni bir kez daha tekrar etmek istiyorum. Galatasaray'a şanssız bir şekilde yenildiğimizi herkes gördü" diye konuştu.

SAKATLIKLARLA BAŞI DERTTE


Antalyaspor'da şans faktörünün ön plana çıktığı, büyük talihsizliğin yaşandığı Galatasaray maçı, yerini Kayserispor karşılaşmasının heyecanına bıraktı. Bu maçın hazırlıklarına dün akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla başlayan kırmızı beyazlı takımda sakatlıkları devam eden Veysel, Tita, Volkan ve Vahap'ın Kayseri deplasmanında forma giyemeyeceği açıklandı.

Sakatlığı düzelen ve takımla birlikte çalışmalara başlayan Fatih Ceylan'ın bu maçta forma giymesi bekleniyor.

Antalya/DHA

Haberin Devamı