Magazin Özcan'la Fahriye neden ayrıldı?

Özcan'la Fahriye neden ayrıldı?

Paylaş
Özcan'la Fahriye neden ayrıldı?

İlk yönetmenlik denemesi “Ya Sonra?”nın heyecanını yaşayan Özcan Deniz, sevgilisi Fahriye Evcen'le neden ayrıldığını Hürriyet yazarı Cengiz Semercioğlu'na anlattı

Fahriye Evcen’le reklam için ayrılıyor iddiasına ne diyeceksin?

- Böyle bir şey söz konusu bile olamaz. Ben ilişkimi reklam malzemesi olarak kullanmam.

Bugüne kadar beş kez ayrılmışsınız ve hepsi de senin önemli bir işinin öncesinde olmuş...

- İş yoğunluğu yaşadığımız dönemlerde ayrılıyor olamaz mıyız? Belki anlaşamadığımız noktalar o dönemlerde ortaya çıkıyordur. Zaten anlaşamadığımız nokta burasıdır.

Şimdi de “Ya Sonra?” vizyona giriyor ve yine gündemde ayrılık haberleri var...

- Ben bir işe başlıyorum, o yoğunluğun içinde ikimizin de birbirimizi anlamamamız söz konusu olabilir. Her şey sakinken, çalışmıyorken sorunumuz da yoktur. Ama çalışırken, stres altındayken insanların toleransları, sabrı daha azalır. O noktada patlıyordur bizim problemlerimiz.

Sen öyle bir adam mısın? Çalışırken gözün sevgilini bile görmez mi?

- Yoğun olduğumuz zamanlarda birbirimize çok fazla zaman ayıramamaktan kopuyor olabiliriz. Ayrılık sebebinin ve zamanlamanın sadece bununla bağlantısı var.

Yoğunluk geçtiğine göre yeniden barışmanız söz konusu olabilir mi?

- (Gülüyor) Can yakan bu ilişkide artık çok yoruldum, Fahriye’yi de çok yorduğumu düşünüyorum.

Böyle uzun süreli ilişkiler hep inişli-çıkışlı olur ama...

- Haklısın, can yakan ilişkiler daha çok yakınlaştırıyor iki kişiyi. Artık mazoşist tarafımız mı açığa çıkıyor bilmiyorum... Ben kendi açımdan yorulduğumu ve Fahriye’yi de çok yorduğumu düşünüyorum. Bu yorulmuşluk durumu da biraz şeyi gerektiriyor...

Nefes almayı, ara vermeyi mi?

- Bilmiyorum artık bu nefes almak mıdır, bitirmek midir... Bilmiyorum...

Deniz Çakır’la öpüşme sahnelerinde oynaman, ilişkinizi yoran etkenlerden biri olabilir mi?

- Yok, onlar değil. O ikimizin özel sorunu. Yoğun çalıştığım zamanlarda, stres altında olduğumda belirginleşen bir karakter problemim var. Bana karışılmasına, müdahale edilmesine tahammül edemiyorum. Bu dönemde birinin beni olumsuz yönlendirilmeye çalışmasına müsaade etmem. Dışarıdan bir kişinin, işin içinde ne olduğunu bilmeden, ne zorluklar, ne stresler yaşandığını anlamadan bana müdahale etmesine izin vermem. Çünkü bu iş sadece beni değil, benimle birlikte büyük bir insan ordusunu ilgilendiriyor. Ben bunların hepsini kadınsal bir duyguya heba edemem.

Haberin Devamı

Hürriyet