Dr. Haydar Dümen Öyle bir geçer zaman...
HABERİ PAYLAŞ

Öyle bir geçer zaman...

Haberin Devamı

Hayatta her şeyin yeri ve zamanı var. Sorumluluk taşıyın ama bunları yaparken hayatın ellerinizin arasından kayıp gitmesine izin vermeyin. Cinsellikle tanışmak için acele etmek uygun değil ama neredeyse ömrün yarısı gelmişken de tek başınıza yol almayın.

BÖYLE SORU YOK!

Başıma neler gelecek?

27 yaşındayım, ilişkiye girmedim. Şimdi evlenmek, çocuk sahibi olmak istiyorum. Başıma neler gelecek, ne yapmalıyım?

CEVAP

Hiçbir şey gelmeyecek değerli okurum. Başına konacak talih kuşuyla da ilgili bir durum bu. Kuş başına konmakla kalmayacak, evlilik kafesine girecek. Anahtar senin elinde olacak, birden çocukluktan çıktığını anlayacaksın. Yüreğin güm güm atacak, elin, ayağına dolaşacak, her şey hazır, kapı kilitli. Siz iki acemi, kadının kalbi 120 atıyor, sanki 3’üncü dünya savaşına girdiğini sanıyor. Neyse, acele etme. Evlendiğin kadının 50 yıl senin arkadaşın olacak, geriye bu heyecanları konuşmak kalacak.

Kocam benden uzak duruyor

33 yaşında kadınım, 5 yıllık evliyim. Kocamla cinsel hayatımız yok gibi. O benden uzak durmayı seçiyor. Onu nasıl heyecanlandırırım?

CEVAP

Sevgili okurum, mesleki anlamda sorulara cevap bulurum da bazı durumlarda şu ‘Da’ eki var ya, çelik zincir ve kaygan şerit gibi sadece elimi değil, dilimi de bağlıyor. Erkekler, koklanmamış gül derler. Olsun be kardeşim, hayat senin ama bu kadın çiçek değil ki. Onun da tutkuları, hayalleri ve yüreği var. Birçoğu daha çocuk yaşında ülkemizdeki bu dramın bir bireyi. Bu konuda karar, yetki, irade adamının elinde. Onun da ne rezervi var elinde, ne şekeri var dilinde!!! Bu gidişle evliliğiniz tehlikede.

Kuş sürekli havalanıyor

19 yaşındayım, benim kuş sürekli havalanıyor, içim içime sığmıyor. Kızlar çok ilgimi çekiyor. Benim önüme ne zaman fırsat çıkar?

CEVAP

Çıkacak değerli okurum. Bu tür soruları sora sora beni falcı yapacak, kendinize göre mutlu haberleri duydukça hem coşup hem de azacaksınız. Kızlar her gencin ilgisini çeker. Güzelleri ise her erkeğin beğenisini kazanır. Sendeki kuşun binbir türlüsü diğer erkeklerde de var. Burada değer kuşun görüntüsü değil, genetik yapısına bağlıdır. Bu konuda fırsat çıkmayacak, bir gün küüt diye önüne düşüverecek. O zaman ne yapacaksın? Üzerine mi atlayacaksın ya da elin ayağına dolaşacak, acemi çaylak gibi mi kalacaksın?

Eşim çok isteksiz


5 yıllık evli erkeğim. Eşimle ilk 6-7 ay haftada en az 4 kez ilişkiye giriyorduk. Son 3-4 aydır çok isteksiz. Haftada 1 kez bile ilişkiye girmek istemiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, bir süre kadını rahat bırak. Haftada 1’e razı ol. Ama kadınının seni istemesi için duygularını kadının üzerine düşmeden göster. 6 ay, 1 yıl içinde ritminizi kazanabilirsiniz. Ritim haftada 2-3 olmalı.

Neden küçülüyor?

Cinsel organım geçen yıl ölçtüm; 18 santimdi. Bugün 15 santim olduğunu gördüm. Bu mümkün mü? 1.85 boyundayım ve 94 kiloyum.

CEVAP

Değerli okurum, zavallı organ kasıklardaki yağa gömüldü. Sen de onun küçüldüğünü sanıyorsun. Penis ne büyür ne küçülür. Kilon fazla. Buna karşılık gerçekten 15 santimde kalsa bu en ideal boydur. Anatomik kitapları böyle yazıyor.

Kızı kaybetmek istemiyorum

Kız arkadaşım 1 yıldan sonra benimle ilişkiye girmekten kaçmaya başladı. Hiç zevk almadığını ve ilişkiye girmek istemediğini söylüyor. Yakında evleneceğiz ama ben korkuyorum. Onu kaybetmek istemiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, evlenin bakalım. Sevgilinin üzerindeki manevi yükler kalksın. Yani düzlüğe çıksın. Yine sorunlar yaşanırsa profesyonel yardım alırsınız.

Nasıl memnun ederim?

24 yaşındayım ve bekarım. İlişkiye girerken geciktirici kullanmanın zararı var mı? Ne kadar kullanmalıdır? Bir de ilişki sırasında partnerimi nasıl memnun ederim?

CEVAP

Değerli okurum, karşındaki insanı memnun edebilme koşulu ve yolu partnerinin ruhundan, beyninden ve teninden geçer. Geciktirici olarak kullandığın malzemelerin organik bir zararı olmaz. Yararını görürsen bir süre devam edersin. Sonuç alamıyorsan erken boşalmayı tedavi ettirirsin.

Sevgilim şikayet ediyor

22 yaşındayım. Günde 8 defa boşalıyorum. Sizce bir zararı var mı? Kız arkadaşım bu durumdan rahatsız oluyor ve şikayet ediyor. Ona bir sorun yaratır mı?

CEVAP

Değerli okurum, şikayet edeceğine “Hayır” deyiversin daha kolay. Bir de birleşme süren kaç saniye, kaç dakika? Ayrıca kızın bu konuda ne kadar mutlu ettiğini, onu ne kadar hazırladığını ve orgazm olup olmadığını biliyor musun? Tek taraflı pilav kaşıklamaya devam! Değerli okurum paylaşın, bölüşün, ortadan gidin. Bu sayılar faydasız. Kızın cinsel yaşamını köreltme.

Geç boşalıyorum

34 yaşındayım. Eşimle ilişkiye girdiğim zaman ön sevişmeyi uzun tutuyorum. Bu rağmen çok geç boşalıyorum. En az 45 dakika sürüyor. Her gün mücadele etmekten yoruldum. Bana yardımcı olun.

CEVAP

Değerli okurum, biraz fantezilere yüklen. Kafanı da takma. ‘Oluyor mu, olmuyor mu?’ diye denetleme. Biraz da ön sevişmeyi kısaltarak dene. Sonucu görelim.

Tam sertleşmiyor

22 yaşındayım. 1.63 boyundayım ve 68 kiloyum. Cinsel deneyimim olmadı. Penisim tam sertleşmiyor. Mastürbasyon yaparken bile yumuşak. 8 ay sonra evleniyorum. Acil yardım istiyorum.

CEVAP

Değerli okurum, kilon fazla. Penisin normal. Ama evlilik gibi çok önemli bir yapılanmaya adım atarken kendini tanı. Bir üroloji uzmanı arkadaşımıza git. Hem sperm sayını hem de hormonal düzeyini kontrol ettir. Yoluna aydınlık ve bilinçli gir.

Cinsel organım acıyor

17 yaşındayım. Mastürbasyon yaparken penisim acıyor. Sizce neden olabilir? Piyasada bulunan geciktirici haplar işe yarar mı? Yan etkileri var mı?

CEVAP

Değerli okurum, penisini zorlamadan mastürbasyon yap. Eğer ağrılar sürerse idrar tahlili de gerekebilir. Penisin içinde kireçlenme de olabilir. Geciktiricilere şu anda ihtiyacın yok. Evlendiğinde, geciktirci alacağın zaman mutlaka onu sana bir hekim vermeli. Yanlış şeyler yapmayın.

Vajinası çok büyük

Benim sorunum nişanlımın vajinasıyla ilgili. Çok büyük. Bunun bir çaresi var mı? Ameliyat olabilir mi, vajinanın dudakları küçültülebilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, küçültülür ama bana göre elleşmeyin. Her şeyin doğalı, öylesi daha iyidir. Takıntı yaparsanız uzmana başvurun. Sanırım o da benim gibi düşünecek.

Orgazm olamıyorum

23 yaşındayım. Erkek arkadaşım 25 yaşında. Sürtünme yoluyla birlikte oluyoruz, orgazm olamıyorum. Sevgilim de bundan çok rahatsız. Ne yapmam gerekiyor?

CEVAP

Sevgili okurum, şimdilik yapacağın bir şey yok. Sevgilini üzüp bıktırma, cinsellikten soğutma. Romantik ve duygusal ilişkilerinize ağırlık verin.

GÜNÜN SÖZÜ

Nankörlük insanoğlunun evrensel zaaflarından biridir. Benzeri hiçbir hayvanda yoktur. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder