Spor Oyak Renault - Medical Park Trabzonspor 79-65

Oyak Renault - Medical Park Trabzonspor 79-65

Paylaş
Oyak Renault - Medical Park Trabzonspor 79-65

Beko Basketbol Ligi'nin üçüncü haftasında Oyak Renault, evinde ağırladığı Medical Park Trabzonspor'u farklı mağlup etti

Karşılaşmanın ilk periyoduna Nedim, Tufan, Gibson, Waller ve Umut ile ilk beşte çıkan sarı siyahlılar ilk 5 dakikaya 13-2 , 8. dakikayada 20-15’lik farkla oyuna üstün başladı.

Haberin Devamı

Karadenizli rakibi karşısında rahat bir oyun sergileyen, Bursa temsilcisi ilk periyodu 22-7 önde tamamladı.

Oyak Renault ise 13. dakikada tecrübeli oyuncusu Nedimdal’ın üç sayısı ile 28-11, maçı önde götürken, Karadeniz ekibi, Eugene ve Obasdhan ile sayı bulmaya çalışs ada, Renault Gibson ve Waller’ın üst üste bulduğu sayılara , Nedim 18.dakikada farkı 26 sayıya kadar çıkardı (43-17) devreyide 45-18 tamamladı.

İLK GALİBİYETİ

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ikinci yarısına Trabzonspor hızlı başladı. Bordo mavili rakibinin üst üste bulduğu 8 sayı karşısında, 24. dakikada tekrar harekete geçen Oyak Renault skoru 50-26 ya taşıdı.

Gibson’un ribaundlarıyla evsahibi üçüncü periyodu da 62-40 tamamladı. Maçın son periyodu nefesleri kesti. Her iki takımın karşılıklı basketleriyle, çekişmeli geçen 38. dakikayı 70-56, maçı da 79-65 kazanarak ilk galibiyetini aldı.

Haberin Devamı

Ligin ilk ve ikinci haftasına üst üste yenilgi ile başlayan, Oyak Renault üçüncü hafta da almış olduğu bu galibiyetle rahat bir nefes alarak sahadan ayrıldı. Ayrıca sarı siyahlı kulüp yönetimi, Amerikalı oyuncusu Garcia ile istenilen verimi göstermediği gerekçesi nedeniyle yollarını ayırdı.