Türkiye (Son Dakika) Otostopla bindiği araçta soyuldu!

Otostopla bindiği araçta soyuldu!

Paylaş
Otostopla bindiği araçta soyuldu!

Otostopla durdurduğu araca binen 40 yaşındaki Emin Diri, araçta bulunanların kendisine ikram ettikleri ilaçlı su ile sigarayı içtikten sonra 15 bin 500 lirası çalınıp yol kenarına atıldı

Mardin’in Nusaybin ilçesinde hayvancılık yaparak geçimini sağlayan evli 4 çocuk babası 40 yaşındaki Emin Diri, sattığı hayvanların parası 15 bin 500 TL’li aldıktan sonra saat 20.00 sıralarında Nusaybin’e dönmek üzere otostopla durdurduğu bir araca bindi.

Haberin Devamı

Araçta kendisine ikram edilen ilaçlı sigara ve suyu içen Diri, bir süre sonra kendinden geçti. Kendine geldiğinde parası alınmış, yarı baygın halde yol kenarında kendini buldu.

Yoldan geçenlerin bulduğu Diri, şöyle dedi:

"Cizre’deki alacağım 15 bin 500 lirayı tahsil ettikten sonra, arkadaşım beni çevre yoluna kadar bıraktı. Burada otostop yaparak bir araç durdurdum. Araçta 4 genç vardı. Diyarbakırlı olduklarını söylediler. Onlardan biri yanımda oturuyordu. Bir süre sonra bana bir sigara ve su verdiler. Gözlerimin karardığını hatırlıyorum. Nusaybin’e 20 kilometre kaldığını gösteren tabelayı da hatırlıyorum. Ondan sonra, İpek Yolu’nun Nusaybin-Kızıltepe arasındaki 16’ncı kilometresinde kendime geldim. Yoldan geçenler beni ölü sanmışlar. Onlar beni buldu. Önce aileme sonra da ambulansa haber verdiler, bu kişilerin bulunmasını istiyorum."

Haberin Devamı

Emin Diri, Nusaybin Devlet Hastanesi Acil Servisi’nde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra tedavi altına alınırken, olayla ilgili Emin Diri’nin ifadesini alan polis, 4 kişinin yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

Ahmet AKKUŞ/NUSAYBİN(Mardin), (DHA)