Gündem Otomat devrimi: Midye otomatı

Otomat devrimi: Midye otomatı

Paylaş
Otomat devrimi: Midye otomatı

İzmir Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir firma, her türden ürün için otomat yapıyor

CNR Expo’da düzenlenen 7. Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı’ndaki stantlarında soruları yanıtlayan Elektral Elektromekanik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Elektronik Mühendisi Dr. Erdem Dinçsoy, 1978 yılında kurulan şirketin İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösterdiğini söyledi.

ÜNİVERSİTEDE OTOMAT BULUNUYOR


Erdem Dinçsoy, "Emido midye için midye otomatı ürettik. Buna çiğ köfte ve şalgam da konuyor. Otomatların soğutması da var. İzmir üniversitesinde çalışıyor. Sonuçtan çok memnunlar" diye konuştu.

PREZERVATİF OTOMATI DA VAR


Dinçsoy, tişört otomatı, prezervatif otomatı ürettiklerini, pingpong otomatı, saç düzleştirici otomatı, kontör otomatı yaptıklarını ifade ederek, bu alanda yeni projeler geliştiren girişimcilerin KOSGEB desteği de alabildiklerine dikkati çekti.

ECZANE OTOMATI

Polonyalı bir firmaya eczane otomatı üretmeye başladıklarını bildiren Dinçsoy, "Burada çeşitli ilaçlar, hijyenik pedler, ateş düşürücü, soğuk algınlığı ilaçları gibi ürünler yer alacak. Bu dünyada ilk. Yıl sonuna kadar 100 civarında otomat sevkıyatı yapacağız" diye konuştu.

Dinçsoy, Polonya’ya seks ürünleri otomatı da yaptıklarını, onu da bu yıl sonunda Eczacı otomatı ile birlikte vereceklerini belirtti.