Gündem Otobüste dehşet

Otobüste dehşet

Paylaş
Otobüste dehşet

İstanbul'da boşanma davası açan genç kadın, memleketi Ağrı'ya gitmek üzere 8 yaşındaki oğluyla otobüse bindi. Öfkeli koca İzmit'te yetiştiği otobüse girip, eşini oğlunun gözü önünde tabancayla öldürdü. Cinayete tanık olan çocuk şoka girdi

KOCASINI TERK ETTİ

Haberin Devamı

Vahkün Unutmaz 35 yaşındaydı. Oğlu V.C. (8) ve eşi Sezai Unutmaz (40) ile İstanbul’da yaşıyordu. Kocasıyla uzun süredir geçinemiyordu. Bu nedenle kocasından ayrılmak için boşanma davası açmıştı. Boşanmak istemeyen Sezai Unutmaz eşini tekrar bir arada olmaya ikna edememişti.

OTOMOBİLLE TAKİP ETTİ

Vahkün Unutmaz dün oğluyla birlikte memleketi Ağrı’ya gitmek üzere otobüse bindi. Genç kadın ile oğlu V.C. otobüste yan yana koltuklara oturdu. Bu sırada Sezai Unutmaz beline tabanca takıp bir yakınından emanet aldığı otomobille eşi ve oğlunun bulunduğu otobüsü takibe başladı.

‘N’OLUR EVİMİZE DÖN’

Otobüs, İzmit Terminali’nde yolcu almak için durdu. Sezai Unutmaz burada otobüse yetişti. Sezai Unutmaz yazıhaneden bilet alıp eşiyle oğlunun bulunduğu otobüse bindi. Otobüs hareket saatini beklerken, eşinin yanına giden Sezai Unutmaz “Hadi evimize dönelim, her şey güzel olacak” dedi.

Haberin Devamı

‘ARTIK ÇOK GEÇ SEZAİ’

Vahkün Unutmaz “Artık çok geç” cevabını verdi. Silahı çıkaran Sezai Unutmaz eşi Vahkün’ü oğlunun yanında 5 kurşunla öldürdü. Annesinin babası tarafından öldürülmesine tanık olan çocuk şoka girdi. Yolcular döverek etkisiz hale getirdikleri katili, polise teslim etti.  Ergün AYAZ-Orhan UZUN/DHA