Magazin Osman Nejat'ın dadısından şok iddia!

Osman Nejat'ın dadısından şok iddia!

Paylaş
Osman Nejat'ın dadısından şok iddia!

Esra Erol'un programı Nurgül Yeşilçay'ın huzurunu kaçırdı

Bakıcıyla kavga Nurgül Yeşilçay, geçtiğimiz günlerde Bebek’teki evini tadilata sokmuş ve oğlu Osman Nejat’la birlikte bir haftalığına Sofa Hotel’e yerleşmişti. İddiaya göre Osman Nejat’ın İlahe adındaki Azeri bakıcısı, evlenmek için “Esra Erol’da Evlen Benimle” programına başvurdu ve yayına katıldığı günlerde de işini ihmal etti.

Haberin Devamı

Yeşilçay, geçtiğimiz gün otel odasına gelen bakıcıyla oğlu Osman Nejat’la ilgilenmediği için tartıştı ve eline aldığı vazoyla genç kadının üzerine yürüdü. 5 dakika sonra sakinleşen Yeşilçay, bakıcıdan özür dileyip banyodaki çamaşırları toplamasını istedi. Yeşilçay’ın tepkisinden korkan bakıcı, onun bu isteğini fırsat bilerek apar topar odadan çıkıp kaçtı.

Bakıcı İlahe Cebrailova şunları anlattı: “Nurgül gece eve alkollü geldi ve bana saldırdı. Anneme ve babama ağza alınmayacak küfürler etmeye başladı. ‘Senin annenin babanın yüzüne .... dedi.(ağlıyor)

Senin zaten sevgiliye ihtiyacın var, sen git yat kalk’ dedi. Şok oldum, kaldım. Üzerime yürüdü, vurmaya kalkıştı. Bana konuş niye cevap vermiyorsun dedi, konuşsaydım belki benim o evden ölüm çıkacaktı. O kadar gözü dönmüştü. Gece saat 11’de oteli terk ettim. Bin lira alacağım vardı onu bile bırakıp kaçtım.”

Haberin Devamı

OĞLUMU DÖVERKEN YAKALADIM

Yeşilçay ise iddiaları yalanlayarak “Oğlumu banyoda döverken yakaladım ve bu yüzden de onunla çalışmamaya karar verdim. Yarışmaya girdiğini ise bilmiyordum” dedi.