Spor Orman: Statlar kimsenin malı değil

Orman: Statlar kimsenin malı değil

Paylaş
Orman: Statlar kimsenin malı değil

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Samet Aybaba'nın imza töreninde stadyum konusuna açıklık getirdi

Beşiktaş Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninin ardından konuşan Fikret Orman, "Samet Aybaba ve teknik heyetiyle beraber düzgün işler yapacağımıza inanıyorum. Çok mutluyum ve Samet Aybaba'yı cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Samet Aybaba hiçbir şart önermedi. Ücret bile konuşmadık. Konu Beşiktaş olunca tüm problemler tefarruata döner. İyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Hayırlısı olsun" dedi.

"STATLAR KİMSENİN MALI DEĞİL"

Gündemden düşmeyen stadyum konusunu da değerlendiren Orman, "Olimpiyat Stadı bildiğiniz gibi tamiratta. İstanbul'da İnönü dışında 3 stat ve 5 kulüp var. Şunu hiç kimse unutmasın, İstanbulspor, Beşiktaş'ın stadında oynadı. Bu statlar kimsenin tapulu malı değil. Beşiktaş bir statta oynayacak ve bu İstanbul'da olacak.

Yarın Ankara ziyaretimde bu netlik kazanacak. İnönü Stadı yine aynı yerde yapılacak. İzinler tam olarak alınmadı. Tahmini olarak yeni stat 2 senede bitecek. İzinler alındığı taktirde yeni stat inşaatına başlayacağız" ifadelerini kullandı.

AYBABA: BU İŞİN ALTINDAN KALKACAĞIZ

Emeği geçenlere teşekkür eden Samet Aybaba ise "Her şey daha iyi olacak. Bu işin altından kalkacağız. Beşiktaş büyük takım. Mücadele eden, zirveye oynayan bir takım kuracağız. Herkes rahat olsun. Başkanımıza, yönetim kuruluna ve bize destek olan herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

Yardımcılarının Recep Çetin ve Ulvi Güveneroğlu'nun olacağını belirten Aybaba, "Roland Koch'a teşekkür edeceğiz. Daha farklı bir yapılanmaya gideceğiz. Küçülme diye bir şey yok. Biz ne yapması gereken oyuncularla mücadele edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı