Spor Orhun Ene'ye 2 maç ceza

Orhun Ene'ye 2 maç ceza

Paylaş
Orhun Ene'ye 2 maç ceza

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, Beko Basketbol Ligi takımlarından Banvit'in antrenörü Orhun Ene'ye 2 maç ceza verdi

Federasyon'dan yapılan açıklamada, Spor Toto Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe Ülker ile Banvit arasında yapılan maçın bitiminde, yardımcı hakemin üzerine yürüyerek itirazlarda bulunan, temasta bulunan (sarsarak çekmesi) ve yüksek sesle bağırarak uygunsuz sözler söylemesi nedeniyle disiplin kuruluna sevk edilen Ene’ye 2 maç müsabakalardan men ve 2 bin lira para cezası verildiği bildirildi.

Bu maç sonrası sporcusunun basın toplantısına katılımını sağlayamaması nedeniyle de Banvit Kulübü’ne 2 bin lira ceza verildiği kaydedildi.

MERSİN'E 2 BİN LİRA CEZA

Kurul ayrıca, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Beşiktaş Cola Turka arasında yapılan maçta iki takım taraftarları arasındaki kötü tezahürat ve yaşanan kavga nedeniyle Mersin ekibine 2 bin lira ceza verdi.

Bu arada, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’ndeki Burhaniye Belediyesi-Mersin Büyükşehir Belediyesi maçında taraftarların hakeme yönelik kötü tezahüratı nedeniyle ev sahibi ekip 500 lira ceza aldı.

Haberin Devamı