Spor Orhan Şam'ın da tedbiri kaldırıldı

Orhan Şam'ın da tedbiri kaldırıldı

Paylaş
Orhan Şam'ın da tedbiri kaldırıldı

Fenerbahçeli kadın basketbolcu Taurasi'nin ardından Gençlerbirliği'nde forma giyen Orhan Şam'ın da tedbiri kaldırıldı

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı oyuncularından Diana Taurasi'nin ardından Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği'nde forma giyen Orhan Şam'ın da tedbiri kaldırıldı.

Gençlerbirliği futbolcusu Orhan Şam, Futbol Federasyonu Profesyonel Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından doping kullandığı gerekçesiyle kendisine verilen idari tedbir kararının kaldırılması nedeniyle çok mutlu olduğunu söyledi.

"KENDİMDEN EMİNDİM, KULLANMADIM"

Yaptığı açıklamada, en başından beri bu yanlış kararın düzeltileceğine inancını hiç kaybetmediğini belirterek, ''Ben zaten kendimden emindim. 'Kullanmadım' dedim, çünkü kullanmadığımı biliyordum'' dedi.

PFDK'nın tedbiri kaldırma kararını kendisine telefonla eşinin bildirdiğini söyleyen Orhan, sözlerini şöyle tamamladı: ''Yeniden takıma dönerek arkadaşlarımla beraber olacağım için çok heyecanlıyım.

Antrenmanlarda sürekli beraberdik ama maça çıkamamak çok zor geliyordu. Daha gencim ve futbol oynamak istiyorum. Sahaya çıkamıyordum ve bu beni kahrediyordu. Artık kendimi futbola vermek istiyorum. Takımım için elimden geleni yapacağım. Bana inananlara tekrar teşekkür ediyorum.''

Haberin Devamı