Gündem 'Orgazm olamadım paramı isterim'

'Orgazm olamadım paramı isterim'

Paylaş
'Orgazm olamadım paramı isterim'

Balıkesir'de 39 yaşındaki Şahin Demir, ilişkiye girdiği hayat kadınından memnun kalmayınca verdiği 50 TL'yi geri istedi

Balıkesir'in Bandırma İlçesi’ndeki genelevde 50 TL karşılığı hayat kadını 68 yaşındaki H.G. ile birlikte olan 39 yaşındaki Şahin Demir, ‘orgazm olmadığını' öne sürerek verdiği parayı istedi.

Genelevdeki kadınlarla da kavga eden Demir, görevli polise de hakaret edince gözaltına alındı. Şahin Demir, Bandırma İlçesi'ndeki genelevde çalışan H.G. ile dün akşam ilişkiye girme karşılığı 50 TL'ye anlaştı.

Demir ilişkiye girdikten sonra ‘orgazm olmadığını' öne sürerek H.G.'ye peşin olarak verdiği parayı istedi. H.G. ile Şahin Demir arasında başlayan tartışmaya genelevdeki diğer kadınlar da karıştı. Çıkan arbedeye polis müdahale etti.

Bu sırada genelevde nöbetci olan polis memuru Halit Ak, kavgayı ayırmaya çalıştı. Polis memuruna da harekette bulunup vurmak isteyen Şahin Demir, geneleve çağrılan polis ekibi tarafından gözaltına alındı.

Polis memurunun da şikayetci olduğu Şahin Demir'in 0.68 promil alkollü olduğu tesbit edildi. Şahin Demir, hakkında genelevde tartıştığı kadınlara ‘Hakaret', kendisine engel olmak isteyen polis memuruna ‘hakaret ve darp' suçlarından soruşturma sürdürülüyor.

Erdem ÖZCAN/Balıkesir (DHA)