Gündem Organları hayat olacak

Organları hayat olacak

Paylaş
Organları hayat olacak

Trafik kazasında can veren 22 yaşındaki Ahmet Himmet'in organları ailesinin onayıyla bağışlandı

İstanbul Kağıthane'de, iş dönüşü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden 22 yaşındaki Ahmet Himmet’in organları ailesinin onayıyla bağışlandı.

Haberin Devamı

Kağıthane Belediyesi'ne iş yapan taşeron firmada çalışan Ahmet Himmet, geçtiğimiz cuma, servis minibüsünün Hastal Askeri Kışlası önünde takla atması sonucu ağır yaralanarak, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. İki gün yoğun bakımda tutulan Ahmet Himmet'in, dün beyin ölümü gerçekleşti. Ailesinin de onayıyla Ahmet Himmet'in organları bağışlandı.

KALP VE KARACİĞER UÇAKLA ANKARA'YA...

Ahmet Himmet'in kalp ve karaciğeri, yapılan tetkikler sonucu Ankara'da organ bekleyen iki hastaya verilmek üzere, saat 22.10 sıralarında THY'nin TK-160 sefer sayılı uçağıyla Ankara’ya gönderildi. Diğer organlar ise yapılacak testler sonucu İstanbul'da uygun hastalara nakledilecek.

EVLENME PLANLARI YAPIYORDU

Baba Hasan Himmet, oğlunun işe yeni girdiğini ve evlenme planları yaptığını belirterek, “Oğlumu kaybettim ama organları başkalarına hayat verecek. Onların mutlulukları, bizim acımızı biraz da olsa azaltacak” dedi.

Haberin Devamı

İBRAHİM YILDIZ/İSTANBUL (DHA)