Hakan Çelik OPEL'in gözü zirvede
HABERİ PAYLAŞ

OPEL'in gözü zirvede

Haberin Devamı

Yeni Insignia Grand Sport heyecan verici tasarımı, yeni teknolojileri ve ileri konfor seviyesiyle sınıfındaki dengeleri değiştirmeye geliyor.

OPELin gözü zirvede

Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Keklik yeni Insignia Grand Sport’tan ilk etapta 5 bin adet satmayı hedeflediklerini söyledi.

Almanya, Frankfurt’ta üretilecek yeni Insignia Grand Sport ve Sports Tourer’ın Türkiye Prömiyeri 20-30 Nisan’daki İstanbul Autoshow 2017’de yapılacak.

OPELin gözü zirvede

Opel Insignia Grand Sport, tamamen yenilenen bir tasarımla karşımıza çıktı. Otomobilin hem içini hem de dışını kapsayan bu yenilenme ile beraber farklı motor seçenekleri, daha geniş iç mekan ve premium segmente has özellikler sunuluyor. İç mekanı, sürücüsü ve yolcularına kendini özel hissettiren bir konfor ve ferahlık ortamına sahip.

HAZİRAN SONUNDA GELİYOR

Yeni 1.5 litre 165 beygir benzinli otomatik motor, dizel sevenlerin beğenisini kazanacak. Insignia Grand Sport, Türkiye’de Haziran sonundan itibaren biri benzinli ve ikisi dizel olmak üzere üç farklı motor ile satılacak. Tamamen alüminyum motorlar, hafif ve verimli. Bunlara ilaveten 2.0 litre 260 beygir benzinli 4x4 modeli sipariş üzerine sunulacak. Yeni Insignia’daki 136 beygirlik 1.6 litre dizel motorun tüketim değeri şehiriçi 5.1 litre.

119 BİN LİRADAN BAŞLIYOR

Türkiye’de yeni Insignia’nın Design, Enjoy, Excellence ve Elite olmak üzere dört donanım paketi bulunacak. 1.5 litre 165 beygir benzinli manuel enjoy paketli yeni Insignia, 118 bin 900 TL olacak. 136 beygirlik 1.6 litre dizel otomatik excellence paketi ise 160 bin TL’den satışa sunulacak.

Lider Duster artık otomatik vitesli

Renault Grubu’nun hızla büyüyen markası Dacia sevilen modeli Duster’da artık otomatik vites seçeneği de sunuyor. 4X4 kategorisinde 2013’ten beri lider olan Dacia’nın otomatik vitesli modeli Duster EDC, 82 bin 900 TL’den başlayan fiyatlara sahip. Otomatik Duster 4x2 1.5d Ci EDC 110 beygir dizel seçeneği ile müşterileriyle buluşacak.

OPELin gözü zirvede

2016’DA 8’İNCİ MARKA

Renault Mais Genel Müdürü Berk Çağdaş, “Dacia, 2016’yı pazarda 8’inci marka olarak tamamladı ve 4.8 pazar payı elde etti. 2017’de ise 6’ncı sırada. Duster ise C SUV segmentinin lideri. Duster EDC’nin, Dacia’nın gücüne güç katacağına ve Türkiye’de marka sıralamasında üst sıralara taşıyacağından şüphemiz yok” değerlendirmesini yaptı.

ZENGİN DONANIM

Duster’ın Laureate versiyonunda ABS, ASR, AFU, yokuş kalkış destek sistemi, 4 hava yastığı, elektrikli dış dikiz aynaları, sürücü tarafı tek dokunuşlu elektrikli ön ve arka camlar, alüminyum alaşım jantlar, yol bilgisayarı, 1/3-2/3 katlanabilir arka koltuk, yükseklik ayarlı sürücü koltuğu yer alıyor. Media Nav, arka park sensörü ve geri görüş kamerası ise opsiyon olarak sunuluyor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder