Ferhan Kaya Poroy Oohhh, tatil
HABERİ PAYLAŞ

Yine geldi işte, kısa da olsa “Ohhh” dedirten yarı yıl tatili... Çocukluğumuzun meşhur ‘Şubat Tatili’. Bu yıl uzunca bir bölümü yine şubat ayında, ne nostaljik! Oysa ki bizim çocuklar okula başladığından beri şubat tatili hep ocakta oluyordu. İstanbul’un soğuğu, karı da şubata denk geldiği için çocuklar şöyle keyifle oynayamıyorlardı.

Bu yıl hem etkinlikler var hem de kar. Tatil dolu dolu geçecek gibi gözüküyor. Program öyle zengin ki “Tatil keşke bir hafta daha uzun olsa” dedirtiyor.

Geçtiğimiz yıl hayatımıza giren ve sürekli beklenen etkinlikler sırasında yerini alan Disney Live, bu yıl da ‘Mickey’nin Masal Dünyası’ ile karşımızda. Mutlaka gidilmeli. Bizimkiler liste başına koydular bile... Sonra sırada ‘Alaaddin On Ice’ var. Buz üzerinde bir şov. Ardından, iki senedir gitmek isteyip zaman bulamadığımız ‘Çin Rüyası’... Bu yıl mutlaka gideceğiz. Havada dönen tabaklar, merdiven gibi dizilmiş akrobatlar, bacağı, kolu birbirine karışmış, adeta düğüm olmuş sevimli kız çocukları... Kaçırılmayacak bir gösteri. Buna da mutlaka gideceğiz!

Haberin Devamı

Ayrıca ‘Pinokyo’ ve İçim Smartt’ın getirdiği ‘Buggs Bunny Buzda’ da listede yer alan etkinlikler arasında. Bir de aylardır devam ettiği halde hep erteleyip sonra da kaçırdık diye vah’landığımız, aradan çok geçmeden de marta kadar uzatıldığı için çok sevindiğimiz ‘Body World’ sergisi var ki bu kez kesinlikle kaçırmayacağız. Bu yılın, belli bir yaş üstü çocukları, hatta yetişkinler için en ilginç gösterilerinden biri de hiç kuşkusuz 19 Şubat-4 Mart tarihleri arasında Abdi İpekçi Arena’da sahne alacak ‘Cirque Du Soleil’! Asla kaçırılmaması gereken görselliğiyle akrobasi ve teatral performansın doruğa çıktığı, bir şehir masalını konu eden muhteşem Saltimbanco gösterisiyle nefes kesecek. Yapacak iş çok. Herkese iyi tatiller ve bol gezmeler diliyorum.

(29.01.2011 tarihli Cumartesi Postası'ndan alınmıştır.)

Sıradaki haber yükleniyor...
holder