Mehmet Coşkundeniz Önleminizi baştan alın
HABERİ PAYLAŞ

Önleminizi baştan alın

Haberin Devamı

İlişkilerinizin kötü bitmesini daha yolun başındayken engelleme imkanınız var. Bunu yaparsanız, aşk acısı da çekmezsiniz. Aşağıdaki önerilere bir göz atın.

1- SABIRLI OLMALISINIZ

Hem erkek, hem de kadın karşı cinsten çok şey bekler. Ama sabırlı olmayı beceremezlerse her iki cinsin de elleri boş kalır. Daha ilişkinin başında “Seni seviyorum” kelimelerini duymayı, daha fazla ilgi görmeyi, daha fazla vakit geçirmeyi ister insan. Oysa insanlar genellikle duygularını açıklama konularını biraz ağırdan alırlar. Ayrıca arkadaşlarıyla da, ailesiyle de sizden daha fazla vakit geçirebilirler. Bu yüzden sabretmeyi görenmelisiniz. Unutmayın sabrın sonu selamettir.

[[HAFTAYA]]

2- ONU KENDİNİZ GİBİ SEVMELİSİNİZ

Dünya üzerindeki her insan, koluna takıp gezmekten gurur duyacağı biriyle beraber olmak ister. Ama kimse mükemmel değil, herkesin bir kusuru var. Kabul edin sizin de kusurlarınız var. Öyleyse sevgilinizi, fiziksel özellikleri ya da sizinle uyuşmayan, ters gelen kişisel özellikleri nedeniyle yargılamamalısınız. Başkalarıyla karşılaştırıp “Benim sevgilim çirkin, espri yapmaktan aciz, kendine bakmıyor” diye düşünmemelisiniz. Eğer aşıksanız, iyi vakit geçiriyorsanız insanların ne dediğine aldırmayacaksınız ve ufak tefek sorunları kafanıza takmayacaksınız.

3- GÜVENMEYİ ÖĞRENECEKSİNİZ

Şüphe insanın içini kemirir. Eğer sürekli sevgilinizin sizi aldatıp aldatmadığını düşünür, her an telefonla arayıp ne yaptığını sorar, her konuştuğu karşı cinsi kıskanarak sorun çıkarırsanız, dolu dizgin bir aşkı bir hiç yüzünden noktalayabilirsiniz. Eğer bunları onun güvenilmez biri olduğunu düşündüğünüz için yaptığınızı savunuyorsanız, belki de birlikte olmaya değmeyecek biridir. Gerçekten bu düşünceyi taşıyorsanız, bu ilişkiye daha başlamadan nokta koymakta fayda var.

4- KENDİNİZ OLACAKSINIZ

Ona kendinizi beğendirmek için rol yapmanız gerekmiyor. Onunla çok iyi bir çift olabileceğinizi ispatlamak için, onun sevdiği her şeyi sevmek durumunda değilsiniz. Kim her dediğini “Ben de, bence de” diye onaylayan biriyle beraber olmak ister ki! Önleminizi baştan alın

5- ÖNYARGILI OLMAYACAKSINIZ

Kendinize eş ya da sevgili olarak mükemmel birini yakıştırıyor olmanız çok normal ama “Onun şusu, bunun busu, üzümün çöpü, armudun sapı” derken belki de yaşanması muhtemel olan pek çok aşkı kaçırıyorsunuz. Aşırı seçici olmayı bırakıp sizden hoşlananlara şans tanımalısınız.

6- HAREKETLERİNİ YORUMLAMAYIN

Bazen ilgili, bazen ilgisiz, bazen sevecen, bazen hoyrat, bazen anlayışlı, bazen kaprisli... İnsanların bir bilmece gibi oldukları doğru ama sakın çözmek için her şeyden vazgeçip sadece onunla uğraşmayın. İnsanlar yaptıkları hareketleri neden yaptıklarını çoğu zaman bilmezler. O halde siz neden onları çözümlemek için zaman kaybedesiniz ki? Hem emin olun hep aynı şekilde davranan bir insanla hayat çok sıkıcı olur.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder