Magazin 'Onları kendi evimde bastım'

'Onları kendi evimde bastım'

Paylaş
'Onları kendi evimde bastım'

En yakın arkadaşının karısını hamile bırakan ünlü televizyoncu Simon Cowell'ın eski sevgilisi Carmen Electra'ya yakın kaynaklar, ünlü yıldızın ikiliyi kendi evlerinde bastığını iddia etti

Geçtiğimiz ay magazin basınına bomba gibi düşen ihanet haberinde yeni detaylar ortaya çıkıyor. Yakın arkadaşı Andrew Silverman'ın karısı Lauren Silverman'ı hamile bırakan ünlü televizyoncu Simon Cowell'in sevgilisi Carmen Electra da bu aşk üçgenine dahile olarak olaya yeni bir boyut kattı.

Haberin Devamı



İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre; bu ilişkide ihanete uğrayan sadece Andrew Silverman değil... Sevgilisi Cowell'i kendi evlerinde yasak aşkı ile basan Carmen Electra, onları inkar edemeyecekleri bir pozisyonda yakaladı.

Carmen Electra'nın yabancı magazin sitesi E!News'a konuşan arkadaşlarına göre güzel yıldız yasak aşıkları Cowell'ın Los Angeles'taki evinde bastı. Cowell, Lauren Silverman'ı "arkadaşı" olarak tanıtsa da Electra buna ikna olmadı.

Lauren Silverman ile koca Andrew Silverman ise dün evliliklerini resmi olarak bitirdi. Silverman, bir süre sonra Cowell'dan bir çocuk dünyaya getirecek.