Dr. Haydar Dümen Onlar şanslı doğanlar
HABERİ PAYLAŞ

Onlar şanslı doğanlar

Haberin Devamı

Orgazm olamamak çoğu kadını üzüyor. Çünkü onlar cinselliğe geç uyum sağlıyorlar. Ama bazı kadınlar var ki, onlar şanslı doğuyor. Orgazmı çok çabuk öğreniyor hem kendilerini hem de partnerlerini mutlu ediyorlar. Olmuyorsa dert etmeyin, akışına bırakın...

BÖYLE SORU YOK!

Sevgililerim rahatsız oluyor


Sevgililerimle ilişkiye girdiğimde erken boşalıyorum, neden? Sevgililerim tam zevk alacakken boşalıyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgilerimle... Yaş kaç yaş okurum? Ayrıca sevgililer de kaç?

Hesap kitap olmadan bilim olmaz. Bak aklıma getirdin, şimdiye kadar senin okuduğun ya da elinin altında bulunan kitap kaç? Bu konular ‘Saldım çayıra Haydar Hoca kayıra’ diye olmaz. Kapalı kutuda ve karanlık odada bana adeta falcılık yaptırıyorsun. Sevgililerin üzerine bulunmaz bir nimet diye atladılarsa, ilişkiden de bir şey anlamadılar, üstelik boyunları da bükük kaldılarsa seni neden bırakmadılar?

İşte ihtimaller: Çok yakışıklısın hem de çok şaklabansın. Kızlara karşı da yalanı iyi atarsın. Ne var ki foyan ortaya çabuk çıkıyor yani mermi hemen fırlıyor. Gez, göz, nişane bas tetiğe...

Ne anladıysa işte o senden hediye. Hadi yavrum, sen işine, ben de işime.

Benim at şaha kalkmıyor

39 yaşındayım, bekarım. Atın yemini, suyunu eksik etmiyorum ama şaha kalkıp beni ve partnerimi mutlu etmiyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Ne yapıyor değerli okurum? Tekmeliyor mu yoksa şaha kalkınca seni üzerinden atıyor, ardından uykuya mı yatıyor? O atın dizgini ve dizinin dermanı senin elinde. Söz dinlemiyor, kendi bildiğini okuyorsa, sen jokey değil, joker misin? 22 yıldır bu at böyle mi gidiyor? Yoksa sonra huy mu değiştirdi? Daha ne yapacaksın?

Sorunları teker teker ele alacaksın. Erken boşalman varsa tedavi olacaksın. Bunun için ilk adımını atacaksın. Atla değil, kendi bedenin ve ruhunla yani psikolojinle satranç oynayacaksın. Yenilsen bile psikolojin güçleneceği için kazanan sen olacaksın. Çünkü oyunu kuralına göre oynuyorsun. İlişkiden bir şey anlamayan partnerin de neden bu yola devam ediyor, onu da kendine soracak, zamanıdır bence uygun bir yuva kuracaksın.

Benimki işe yaramayacak mı?

27 yaşındayım, bakirim. Arkadaşlar “İlişkiye girmezsen ileride penis işe yaramaz” dediler. Pas mı tutuyor?

CEVAP

Değerli okurum, pas tutmuyor ama yaş tutuyor!!! Çocuk düşün. Öteki çocuklarda horoz ya da elma şekeri. Seninki onları görüyor. Bu adım depresyona yaklaşma demektir. Cinsellik kitaptan öğrenilmez. İlla deneme-yanılma yöntemini kullanacak, eşine gözyaşı döktürmeyeceksin.

İyi de yollar kapalı, sağa bak yasak, sola baksan sanki gözünü çıkaracaklar. Sen de “Hocam, bu iş sözde kolay. Yani ‘Bekara kadın boşamak kolay” diyebilirsin. “Bu iş nasıl olacak?” dersen, başkaları nasıl yapıyorsa ona uyacak ama şapkayı kaptığın gibi pabuçları bırakıp kaçacaksın derim. Evlenince ilişkiye gireceksin. Muhterem eşin gözünü açtı, seni gördü. ‘İki çıplak bir hamama yakışır’ önerisiyle el ele verip kendi tarlanızda deneme-yanılma yöntemiyle bu eylemi öğreneceksiniz, haydi kolay gelsin.

Büyütücü işe yarar mı?

26 yaşındayım, penisim 7 santim. İnternette penis büyütücü, performans artırıcı birçok ilaç görüyorum. Sizce bu ilaçların bir yararı var mı?

CEVAP

Değerli okurum, söylediklerinin hiçbirinin bu konuda yararı yok. Kapılmayın, kanmayın, yolunmayın. Penis 1-2 santim kadar ameliyatla büyütülür. Buna da gerek görüldüğünde bu konuda uzman olan bir hekim bulursun ve konuşursun. Her şey aklına yatarsa ameliyat olabilirsin. Buna hekim karar verir.

Cinsel organım küçük

17 yaşındayım.

1) Penisimin boyu küçük. Bu beni tedirgin ediyor.

2) Bu yaşıma gelmeme rağmen meni gelmiyor. Yoksa kısır mıyım?

CEVAP

Değerli okurum, üroloji uzmanına gideceksin. Uzman arkadaş olayın teşhisini koyacak. Ve gerekiyorsa tedavisi yapılacak.

İlk ilişkide erken boşalıyorum

32 yaşındayım. Ben ilk ilişkide erken boşalıyorum, 1 dakika civarı sürüyor. Ama ikinci bazen 30, bazen 40 dakika oluyor. Acaba bu bir sorun mudur?

CEVAP

Değerli okurum, iyinin ötesinde harika bir performans. Şansına ve kendine şükret. Keyfine bak.

Nasıl bastırabilirim?

18 yaşındayım. Aşırı cinsel istek duyuyorum. Penisim 20 santim. Günde en az 5 kez mastürbasyon yapıyorum. Bu cinsel isteğimi nasıl bastırabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, umutsuz vakasın galiba. Santimin büyük, mastürbasyon sayıların büyük, isteğin büyük. Ama iraden, yaşın küçük. Hadi bakalım sen biraz büyü, o sayıları da küçült.

Hemen orgazm oluyorum

2 aylık evli kadınım. Eşimle ilişkiye başlar başlamaz orgazm oluyorum. Çok heyecanlı başlıyorum ama heyecanım çabuk bitiyor. Bundan çok rahatsız oluyorum. Evliliğimin bitmemesi için ne yapmam gerekir?

CEVAP

Sevgili okurum, hem sen, hem eşin çok şanslısınız. Doğanın bol keseden size lütfettiği bu büyük ikramiyeye isyan ediyor gibisin. Ol be kızım. İstersen 15 kere ol.

Bel soğukluğuna mı yakalandım?

19 yaşındayım, hayat kadınıyla ilişkiye girdim. 2 gündür belim ağrıyor. Bel soğukluğuna yakalandığımı söylüyorlar. Bu doğru mu?

CEVAP

Değerli okurum, bunların hepsi senin kuruntun. Öyle bel soğukluğu bir günde geldi, yakaladı, seni sarstı, ağrılarla her tarafını sardı. Böyle şey olmaz. Bel soğukluğunda penisin ucundan iltihabi akıntılar gelir. Bunlar külotta leke bırakır. Teşhisi de meni ve idrarın tahlili ile konulur. Bunu yaptırırsın kuruntudan kurtulursun. Bana göre tertemizsin.

İlişkiye girmek istiyormuş

18 yaşında kızım. İlişkiye girmekten çok korkuyorum, içimde bir tiksinme var. Erkek arkadaşım ilişkiye girmek istediğini söyledi. Sizce bunun nedeni nedir?

CEVAP

Sevgili okurum, bence nedeni çok. Çok gençsin, hazır değilsin, zamana ihtiyacın var. Bu tiksinmeye de bir sınır koymak gerekir. O bakımdan erkekleri cinsel varlıklar olarak değil, hoş arkadaşlar, güvenilir dostlar gibi gör. Ama unutma ki herkesin eli, ayağı var. Ve senin de bir şeylerin var. Zamanı gelince uyum sağlayacaksın.

Heyecandan olmuyor

20 yaşındayım. Geçen yıl hayat kadınıyla ilişkiye girdim, başarısız oldum. Heyecandan sertleşme sağlayamadım. İkinci sefer yine aynı şey oldu. Mastürbasyonda sorun yok. Sanırım heyecandan. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, hiçbir şeyin yok. Her gencin başına gelen ve olması gereken bir olay bu. O koşullarda ilk deneyimler heyecanlı biraz da korkulu olur. Heyecan, güvensizlikte penisin sertleşmesini de engeller bu bir kuraldır. Bir daha denesen sertleşebilir de sertleşmeyebilir de. Kafana takmayacaksan bir kere daha deneyebilirsin. Ama bana sorarsan o kapıların önünden geçme.

Neden canı yanıyor?

23 yaşındayım. Kız arkadaşım ilişki sırasında vajinasının sızladığını söylüyor. Yarıda bırakmak zorunda kalıyoruz. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, tahmin ediyorum zorlamalar var. Kızın yavaş, sevecen ve yumuşak hareketlere ihtiyacı olduğunu sanıyorum.

Kalp krizi geçirir miyim?

18 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmeye korkuyorum. Ne yapmam gerekiyor? Aklıma geldikçe kalp krizi geçirecekmişim gibi geliyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, biraz bekle. Kalp krizi geçirmezsin ama kız arkadaşının ve senin sosyal, psikolojik dengeleri yerinden fırlayabilir. Daha romantik ilişkiler düzeyinde kalsanız keşke. Çünkü ülkenin, ailelerin sosyal ve ekonomik yapısı erken yaşlarda cinsel birleşmeye hazır değil.

GÜNÜN SÖZÜ

Sözler kapalı kutular gibidir. İçini açıp özüne ulaşmadığınız sürece bir kulaktan girer, öteki kulaktan çıkar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder