Spor 'Önceden ilan edilen dünya yıldızı'

'Önceden ilan edilen dünya yıldızı'

Paylaş
'Önceden ilan edilen dünya yıldızı'

Alman "Der Spiegel" dergisi, 'Önceden ilan edilen dünya yıldızı" başlığıyla Alman Milli Takımının Türk kökenli oyuncusu Mesut Özil'in haberine yer verdi

Derginin haberinde, Mesut ile ilgili olarak herkesin beklentisinin çok büyük olduğunu, ancak "yetenekli forvet oyuncunun" Avrupa Şampiyonası’na iyi başlayamadığı yazıldı.

Mesut’un, Alman Milli Takımının İran kökenli oyuncusu Sami Khedira ile çok iyi arkadaş olduğu ifade edilen haberde, Mesut’un bunun yanı sıra, dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen ve Real Madrid’deki takım arkadaşı Christiano Ronaldo ile de aynı derecede arkadaşlığının bulunduğu kaydedildi.

Mesut’un çoğu zaman "çok yaratıcı", bazı maçlarda ise "çekingen" oynadığı görüşüne yer verilen haberde, Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw’ün inandığı gibi taraftarların da Mesut’un daha etkili bir şekilde oynamasını beklediği belirtildi.

Menajerliğini yapan babası Mustafa Özil’in, Mesut’un reklam işlerine de baktığı ve oğlunun yeteneğine güvendiği ifade edildi.

Haberde ayrıca, Mesut’un Avrupa Şampiyonası’ndaki çeyrek final karşılaşmasından sonra kendisini daha iyi hissetmeye başladığı ve yarı final karşılaşmasında çok daha iyi oynayabileceği kaydedildi.

Haberin Devamı