Gündem Önce tecavüz etti, sonra sigara söndürdü

Önce tecavüz etti, sonra sigara söndürdü

Paylaş
Önce tecavüz etti, sonra sigara söndürdü

Kütahya'nın Gediz İlçesi'nde, zorla cinsel ilişkiye girdiği genç kızı dövüp, vücudunda sigara söndürdüğü iddia edilen kişi yakalandı

Polise başvuran N.Ş. (17) adlı genç kız, İ.T. (23) isimli kişiyle 5 Ekimde arkadaş olduklarını ve tanışmalarından yaklaşık 3 hafta sonra İ.T’nin Dayınlar Mahallesi’ndeki evinde sohbet ederken onun cinsel ilişkiye girme teklifini kabul etmediği için kendisini dövüp zorla ilişkiye girdiğini öne sürdü.

Bu olaydan birkaç gün sonra evine gitme teklifini reddettiğinden İ.T’nin vücudunda sigara söndürdüğünü iddia eden N.Ş’nin 8 Kasım’da İ.T. ile evlenmek için kaçtıklarını anlattığı belirtildi.

İ.T’nin 10 Kasım’da Şaphane ilçesine bağlı Üçbaş beldesinde bir evde kendisiyle zorla ilişkiye girdiğin ileri süren N.Ş, zorla ilişkiye girdiği ve vücudunda sigara söndürdüğünü iddia ederek, polise şikayette bulundu.

Polis tarafından gözaltına alınan İ.T’nin N.Ş. ile kendi isteğiyle bir kez ilişkiye girdiklerini ve kendisinin ilişkiden sonra bakire olmadığını anladığını, vücudunda sigara söndürmediğini öne sürdüğü bildirildi.

Emniyette işlemleri tamamlandıktan sonra Adliye’ye çıkarılan İ.T, mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.