Gündem Önce soygun sonra huzur turu!

Önce soygun sonra huzur turu!

Paylaş
Önce soygun sonra huzur turu!

Sigara ve kontör çaldıktan sonra, parmak arası terlikle parkta huzur turu atan hırsızlar yakalandı

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde tekel ürünleri satan işyerinden 6 bin TL değerinde sigara ve telefon kontörü çalan 29 yaşındaki Nedim Gürçek ve 24 yaşındaki Selahattin Demir parkta huzur turu atarken yakalandı. Ayağında parmak arası terlik ve şortla emniyet müdürlüğünden çıkarılan Nedim Gürçek ile arkadaşı tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Haberin Devamı

Gençosman Mahallesi'nde tekel ürünleri satan bir işyerine geçtiğimiz çarşamba günü kepenk kilitlerini makasla kesip levye ile kapıyı açarak giren Nedim Gürçek ve Selahattin Demir, 6 bin TL değerinde sigara ve telefon kontörü çaldı.

Olay sonrası kaçan zanlılar sigaraları evlerinde saklarken, kontörleri ise arkadaşlarına değerinin altında sattı. Polisin güvenlik kameralarını incelemesi sonucu kimlikleri tespit edilen sabıkalı hırsızlar, özellikle sigara satışı yapılan yerlerde aranırken, parkta huzur turu atarken gözaltına alındılar.

Ayağında parmak arası terlik ve üzerinde şort bulunan Nedim Gürçek ve arkadaşı Selahattin Demir, emniyette verdikleri ifadede paraya ihtiyaçları olduğu için hırsızlık yaptıklarını söylediler.

Haberin Devamı

Zanlılar ifadelerinin çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece "hırsızlık" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Erdoğan PAÇİN BURSA / DHA