Gündem Önce oynadılar, sonra taşıdılar

Önce oynadılar, sonra taşıdılar

Paylaş
Önce oynadılar, sonra taşıdılar

Polisin yaptığı kumar operasyonunda gözaltına alınan zanlılar oynadıkları kumar aletleri ve pulları kendileri taşıdı

Şişli'de daha önceden restoran olarak kullanılan bir mekanda kumar oynandığı ihbarını alan polis ekipleri, buraya baskın düzenledi. Yapılan operasyonda 11'i kadın 40 kişi gözaltına alındı.

MÜŞTERİ GİBİ GİRDİLER

Haberin Devamı

Şişli Fulya'da eskiden restoran olarak kullanılan bir mekanın kumarhaneye çevrildiği ihbarını alan polis ekipleri, mekana operasyon düzenledi. Mekana oyuncu gibi giren müşteri kılığındaki Gayrettepe Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Masası Amirliği'ne bağlı 4 sivil polis, içerde profesyonelce hazırlanmış kumarhaneyle karşılaştı. Mekanda çok sayıda oyuncu olduğunu tespit eden polisler, dışarıdaki meslektaşlarını cep telefonundan arayarak baskının startını verdi.



SON DÖNEMİN EN BÜYÜK OPERASYONU

Son zamanların en büyük kumarhane baskınını gerçekleştiren İstanbul Polis'i kumarhaneden 11'i kadın toplam 40 kişiyi gözaltına alarak işlemlerini yapmak üzere Gayrettepe Asayiş Büro Amirliğine getirdi. Baskında mekanda bulunan 2 adet rulet masası, 3 bin adet oyun pulu ve oyun kağıtları ele geçirdi.

Haberin Devamı

Polisin, yapılan operasyonda ele geçirilen rulet masalarını ve oyun pullarını, mekanda gözaltına alınan kişilere taşıtması dikkat çekti.

Kubilay AYDIN İSTANBUL-DHA