Gündem Önce kaçırdı, sonra teslim oldu

Önce kaçırdı, sonra teslim oldu

Paylaş
Önce kaçırdı, sonra teslim oldu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, 27 yaşındaki Burak Şaşmaz, babası ve üç arkadaşıyla evini bastığı nişanlısını kaçırdı, bir gün sonra da jandarmaya teslim oldu

Bodrum’daki bir fast food zincirinde çalışan Burak Şaşmaz, iddiaya göre, ailesinin evlenmelerine karşı olduğu söylentileri üzerine bir aylık nişanlısı 22 yaşındaki S.K.’nin, Yakaköy’deki evini babası A.Ş. ve arkadaşları U.A., U.K. ve K.Ş. ile basarak kaçırmak istedi.

Haberin Devamı

Genç kızın babası M.K. karşı koymak isteyince tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Burak Şaşmaz, beraberindekilerle nişanlısının babasını darp ettikten sonra genç kızı da alarak kaçtı.

Gürültülere koşan komşuları tarafından perişan halde bulunan M.K., Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaburgalarında kırıklar olan M.K., tedaviye alındı. Yalıkavak Beldesi’ndeki bir evde tutulan S.K.’nin ikna ettiği Burak Şaşmaz, olay anında yanında olan babası ve üç arkadaşıyla birlikte Bodrum Jandarma Karakolu’na teslim oldu.

Şaşmaz, jandarmadaki ifadesinde nişanlısı S.K.’yi çok sevdiğini evlenmek istediğini belirtip, "Ancak ailesi bize rahat yüzü vermedi. Nişanlımla doğru dürüst görüşemiyorduk. Ailesinin evlenmemize karşı olduğu söylentilerini duyunca çıldırıp, nişanlımı kaçırdım. Babasını biz darp etmedik, asıl o bize saldırdı" dediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Gözaltına alınan beş kişi, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. S.K., ise Burak Şaşmaz’ı çok sevdiğini ve olayların bu duruma gelmesine üzüldüğünü söyledi.

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), (DHA)