Magazin Önce Cem Özer'le sonra Yeşilçay'ın kardeşiyle

Önce Cem Özer'le sonra Yeşilçay'ın kardeşiyle

Paylaş
Önce Cem Özer'le sonra Yeşilçay'ın kardeşiyle

Cem Özer'in Nurgül Yeşilçay'dan boşandıktan sonra gece yarısı birlikte kameralara yakalandığı Cansel Kula, bu kez Yeşilçay'ın erkek kardeşi Tuğtekin Yeşilçay'la görüntülendi

TNT’nin Dedikodu programı muhabirlerinin samimi şekilde görüntülediği Cansel Kula’nın daha önce eski eniştesiyle kameralara yakalandığını öğrenince şoke olan Tuğtekin Yeşilçay, “Cansel ile ablamın başrol oynadığı Ezo Gelin dizisinde makyöz asistanlığı yaptığı sırada tanıştık. Dört yıldır da hiç görüşmemiştik. Görüşelim diye ara sıra konuşuyorduk.

Kanka gibi sarılmıştım!

O gün Taksim’de İmam Adnan Sokak’ta çok sıradan, çay içilen bir yere gittik. Oraya kolay kolay gazeteci de gelmez ki? Sohbet sırasında arkadaşça, hani kanka denir ya öylesine sarılmıştım.Abartmış mıyım bilmiyorum ama ben arkadaşlarıma hep böyle sarılırım. Farklı bir anlamda bir sarılma değil o...

Ablam için de hoş bir durum değil

Çünkü benim çok güzel giden bir ilişkim var ve bu olay benim ilişkimi çok fena sarstı. Kız arkadaşım telefonlarımı açmıyor. Bu duruma düştüğüm için çok üzgünüm ” diye konuştu. Kula’nın bir ay önce eski eniştesi Cem Özer’le görüntülendiğinden de kendisine hiç bahsetmediğini söyleyen Yeşilçay, “Ben en çok ona kızdım. Bana ‘Ne bileyim atlamışım ben’ dedi. Ablam için de hoş bir durum değil. Düşünsenize önce eski kocasıyla yakalanan kız sonra kardeşiyle görüntüleniyor” dedi.

Haberin Devamı

‘Cansel şu an şokta’

Cansel Kula’nın menajeri Nuray Bilginer ise “Bizim görüntülerin çekildiğinden haberimiz yok. O gece yanlarında ben de vardım. Tuğtekin’le Cansel arkadaşlar. Cem Özer ile de Sadri Alışık Tiyatrosu’ndan tanışıyorlar. Cem Özer’le bir ilişkisi yok. Sadece iş arkadaşları... Cansel şu an şokta” yorumunu yaptı.

MİLLİYET