Gündem 'Önce babamı kurtarın' feryadı

'Önce babamı kurtarın' feryadı

Paylaş
'Önce babamı kurtarın' feryadı

Zeytinburnu'daki kazada babası ağır yaralanan küçük kız sağlık ekiplerine böyle feryat etti: Bana birşey olmadı, önce babamı kurtarın

Kaza Zeytinburnu, Cevizlibağ D 100 karayolu Avcılar istikametinde saat 23.00 sıraları meydana geldi. İçinde 5'i çocuk 9 kişinin bulunduğu, Emrah Şahin'in kullandığı 16 E 7446 plakalı otomobil, iddiaya göre otoyolda yarış yapan 2 aracın sıkıştırması sonucu, önünde seyreden Recep Kömürcü'nün kullandığı 34 EL 3568 plakalı otomobile çarptı.

Kazada aynı araçta bulunan Emrah Şahin komşuları, Mehmet Kurt eşi Necla Kurt, ve ismi öğrenilemeyen 1 çocuk yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Mehmet Kurt, Bakırköy Devlet hastanesinde tedavi altına alındı. Durumu hafif olan diğer yaralılara olay yerindeki ambulanslarda müdahale edildi. Şahin ve Kurt ailelerinin, bir yakınlarının düğününden döndükleri öğrenildi.

Haberin Devamı

BABALARINI KANLAR İÇİNDE GÖRÜNCE FERYAT ETTİLER

Kazanın tek ağır yaralısı, babaları Mehmet Kurt'u yerde kanlar içinde gören oğlu ve küçük kızı gözyaşlarını tutamadı. Tedbir için ambulansa bindirilen küçük kız, sağlık ekiplerine "Bana birşey olmadı, önce babamı kurtarın" diye feryat etti. Çocuklar daha sonra bindirildikleri ambulansla olay yerinden uzaklaştırıldı.

KAZAYA YARIŞAN ARAÇLAR NEDEN OLDU

Kömürcü'nün kullandığı otomobildeki eşi Fatma Kömürcü, bebekleri Çınar ve Fazıl Erbil kazayı yara almadan atlattı. Olay sonrası Çınar bebek, ambulansa bindirilerek, kontrol altına alındı. Kömürcü kazaya otoyolda yarışan ve aşırı hızlı olan iki otomobilin neden olduğunu ileri sürdü. Kaza sonrası E-5 karayolunda uzun araç kuyrukları oluştu. Araçların kaldırılıp, yolun yıkanmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı.

Haberin Devamı

Ozan URAL / İSTANBUL - DHA

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer3386","3386","201010","3386-2.jpg");