Magazin Ona hak vermemek elde değil!

Ona hak vermemek elde değil!

Paylaş
Ona hak vermemek elde değil!

Yeni sevgilisiyle görüntülenen Zeynep Beşerler, aşkla ilgili soruları geçiştirdi, konuyu dizi rekabetine getirdi

Oyuncu Zeynep Beşerler, önceki gece sevgilisi Efe Duru ile sabaha kadar eğlendi. Şeker Bayramı’nda eski sevgilisi Kenan İmirzalıoğlu ile bir araya geldiği iddiasına “Sadece havalimanında karşılaşıp selamlaştık” diyen Beşerler’in adı daha önce Şahan Gökbakar ve Berk Oktay ile anılmıştı.

Haberin Devamı

Beşerler ve Duru iki ay önce tanıştı. Gazetecileri gören Efe Duru hemen bir taksiye binerken, Beşerler gazetecilerin sorularını yanıtladı. Beşerler Duru’nun sadece arkadaşı olduğunu, ilişki yaşamadıklarını söyledi. Gazetecilerin ısrarla “Birkaç dakika önce el eleydiniz” sözlerine kulak asmayan oyuncu, konuyu başka yöne çekti.

Beşerler, “Dizimiz ‘Arka Sokaklar’ reytinglerde ‘Ezel’i geçti, hiç bundan bahsetmiyorsunuz. Dizimizin başarısı muhteşem, biraz da ondan bahsedin” dedi. - ÇİFT, birlikte görüntülenmemek için mekandan ayrı taksilerle ayrıldı.

BEŞERLER HAKLI

27 Eylül 2010’da tüm kişilerde ‘Arka Sokaklar’ gün birincisi oldu. Dizi, 8.4 reyting, 22.5 izlenme payıyla ‘Ezel’i geride bıraktı. ‘Ezel’ ise 7.4 reyting, 20.2 izlenme payıyla ikinci sırada yer aldı. AB grubunda ise 9.5 reyting, 26 izlenme payıyla ‘Ezel’ en çok izlenen yapım oldu. ‘Arka Sokaklar’ da 6 reyting, 16.2 izlenme payıyla onu takip etti.

Haberin Devamı