Spor Ömer Aşık kadrodan çıkarıldı

Ömer Aşık kadrodan çıkarıldı

Paylaş
Ömer Aşık kadrodan çıkarıldı

A Milli Erkek Takım Menajeri Kerem Tunçeri, milli oyuncu Ömer Aşık’ın durumuyla ilgili olarak açıklama yaptı.

A Milli Erkek Takım Menajeri Kerem Tunçeri, milli oyuncu Ömer Aşık’ın durumuyla ilgili olarak açıklama yaptı.

31 Ağustos – 17 Eylül tarihleri arasında ülkemizin bir grup ve finallerine ev sahipliği yapacağı A Milli Erkek Takım Menajeri Kerem Tunçeri, milli oyuncu Ömer Aşık’ın durumuyla ilgili olarak açıklama yaptı.

31 Ağustos – 17 Eylül tarihleri arasında ülkemizin bir grup ve finallerine ev sahipliği yapacağı 2017 Avrupa Şampiyonası’na hazırlanan Ay Yıldızlılarımızda, A Milli Erkek Takım Menajeri Kerem Tunçeri, milli oyuncunun durumuyla ilgili olarak şu açıklamada bulundu:

“A Milli Takımımızda Ömer Aşık’ın sezon içerisinde yaşadığı sağlık probleminin devam ettiği tarafımıza iletilmiştir. Bu nedenle oyuncunun tedavisinin devam etmesinden dolayı, hazırlık ve şampiyona süreci boyunca oyuncu bizimle birlikte olamayacaktır. Bu yüzden milli oyuncu Ömer Aşık, kadrodan çıkartılmıştır.”’na hazırlanan Ay Yıldızlılarımızda, A Milli Erkek Takım Menajeri Kerem Tunçeri, milli oyuncunun durumuyla ilgili olarak şu açıklamada bulundu:

“A Milli Takımımızda Ömer Aşık’ın sezon içerisinde yaşadığı sağlık probleminin devam ettiği tarafımıza iletilmiştir. Bu nedenle oyuncunun tedavisinin devam etmesinden dolayı, hazırlık ve şampiyona süreci boyunca oyuncu bizimle birlikte olamayacaktır. Bu yüzden milli oyuncu Ömer Aşık, kadrodan çıkartılmıştır.”

Haberin Devamı