Gündem Omay'ın babasından ağlatan mesaj

Omay'ın babasından ağlatan mesaj

Paylaş
Omay'ın babasından ağlatan mesaj

Kocaeli'nin Karamürsel İlçesi'nde ahşap köprüden düşün ve hayatını kaybeden ikizlerden Omay'ın cesedi bulunurken, baba İbrahim Çağdaş İnaltay'ın facebook'taki mesajı görenlerin yüreğini parçaladı

İzmit'te İngilizce dil kursu sahibi olan İbrahim Çağdaş İnaltay ile eşi Berat Özkan İnaltay, dün 5 yaşındaki ikizleri Omay ve Miray ile birlikte piknik için Karamürsel'in Başdeğirmen mesire yerinde gittiler.

Burada kahvaltılarını yapan aile mutlu saatler geçirdi. Saat 15.30 sıralarında ikizler ellerinde fotoğraf mkinesiyle birbirlerinin fotoğrafını çektirmek için, Başdeğirmen Deresi'nin üzerindeki 5 metrelik ahşap köprüye çıktı.

Hemen yakındaki anne ve babasının izlediği ikizlerin çıktığı köprüde başka kişiler de vardı. İkizler fotoğraf çekmeye çalışırken, aşırı yağışların yol açtığı sel sularının etkisiyle ayaklarının bulunduğu yerde toprağın kaydığı köprü, kabaran sel sularının etkisiyle sol tarafa doğru yattı.

MİRAY'I KURTARDI, OMAY'I KURTARAMADI

Bu sırada birbirlerinin fotoğrafını çeken ikizler Omay ve Miray, yıkılan korkuluklardan dereye düştü. Olayı görüp suya atlayan anne Berat Özkan İnaltay ile ardından gelen baba İbrahim Çağdaş İnaltay ikizlerden Miray'ı kurtardı, Omay ise kayboldu.

İKİZLERDEN SADECE BİRİ KURTULDU

Yapılan aramalar sırasında, olay yerinin yaklaşık 200 metre ilerisinde Akçak Köyü civarında dere kenarındaki kum ocağında bir vatandaş cesedi buldu.

Jandarma ve yakınlarına haber verilmesi üzerine herkes oraya gitti. Talihsiz Omay'ın cesedi suyun üzerinde bulundu. Omay'ın cesedi Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

FACEBOOKTA DUYGULANDIRAN MESAJ

İbrahim Çağdaş İnaltay'ın paylaşım sitesi Facebook'a yazdıkları da herkesi duygulandırdı. Baba İnaltay'ın iki ayrı yerde yazdığı ve kendisini de beceriksizlikle suçlayın kızından özür dilediği mesajlar şöyle:

"Ruh ikizim Omay kızımı kaybettim. Baba beceriksiz derdin ya, kurtaramadım kızım seni sulardan. Gücüm Miray'a yetti aşkım. Baban ve annen seni çok özlüyor.

Ruh ikizim benim. Hayat ağacım, her şeyim." Küçük Omay'ın cenazesinin bugün ikindi vakti İzmit'te Fevziye Camii'nde kılınacak namazın ardından kent mezarlığında toprağa verilmesi bekleniyor.

Ergün AYAZ-Orhan UZUN/Kocaeli (DHA)