Gündem Ölüme atlayacaktı

Ölüme atlayacaktı

Paylaş
Ölüme atlayacaktı

Polis, anne ve kız kardeşini bıçakla ağır yaralayan 20 yaşındaki genci, kendini 6'ncı kat penceresinden atmak üzereyken ayaklarından yakaladı

İstanbul Başakşehir'de cinnet getirdiği ve uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen genç, anne ve kız kardeşini bıçakladı. Kendisini odaya kapatan ve polislere direnen genç intihar etmek için 6 katlı binanın penceresine çıktı. Kendisini aşağıya bırakan genci bacaklarından yakalayan polis kurtardı.

Haberin Devamı

ANNE VE KIZ KARDEŞİNİ AĞIR YARALADI

Murat Şimşek isimli 20 yaşındaki genç, henüz belirlenemeyen bir nedenle Başakşehir'deki evlerinde annesi Songül Şimşek ve kardeşi Filiz Şimşek ile tartışmaya başladı. Tartışma şiddetlenince cinnet getiren genç, mutfaktan aldığı bıçakla anne ve kız kardeşine saldırdı. Anne ve kız kardeşini defalarca bıçaklayan Şimşek, daha sonra polisin gelmesi üzerine kendisini bir odaya kilitledi. Ağır yaralanan anne ve kız kardeş olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırılırken Murat Şimşek polis memurları tarafından ikna edilmeye çalışıldı.

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer5221","5221","201104","5221-3.jpg");

PENCEREDEN ATLAYACAKTI

Bıçakla polis memurlarını tehdit eden Şimşek bir anda kendisini altıncı kattaki pencereden aşağıya bıraktı. Bıçak darbelerine maruz kalmamak için kendilerini sandalyeyle korumaya çalışan polis memurlarından biri kendisini aşağıya bırakan Şimşek'i önce sandalye ile pencereye sıkıştırdı, ardından bacaklarından tuttu

Haberin Devamı

KENDİNİ BIÇAKLADI

Altıncı kattaki pencereden baş aşağı sallanan ve kendisini bıçaklamaya başlayan Şimşek, elindeki bıçağı bırakınca polis memuru tarafından içeriye çekildi. Şimşek olay yerindeki ambulansa konularak hastanede tedavi altına alındı. Ambulansla Başakşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan anne ve kızının durumunun ağır olduğu öğrenildi.