Gündem Ölümden döndü

Ölümden döndü

Paylaş
Ölümden döndü

Club Flipper'ın sahibi Ahmet Bayer, Yalıkavak Marina'daki köprünün yıkılması üzerine tekerlekli sandalyesiyle sulara gömüldü.

Sandalye üstüne düştü Dört yıl önce Bodrum açıklarında dalış yaparken vurgun yiyen ve o zamandan beri tekerlekli sandalyede olan Ahmet Bayer, önceki gün bir kez daha ölümden döndü. Aile dostlarıyla gittiği Yalıkavak Marina’da, iskeleyi karaya bağlayan köprünün yıkılması üzerine ünlü turizmci sulara gömüldü. 130 kiloluk sandalyenin altında kalan Bayer, Club Flipper su sporlarının işletmecisi Hakan Taşan ve çevredeki kaptanların müdahalesiyle sudan çıkarıldı.

Ölüm kaçınılmazdı

Şans eseri kazayı ufak yaralarla atlatan Ahmet Bayer şunları söyledi: “Tekneden indikten sonra etrafta biraz dolaşmak istedik. Üzerinden geçtiğimiz sırada köprü sarsıldı, bir anda kendimi suyun içinde buldum. Hakan Taşan ve çevredeki kaptanlar hızlı davramasalardı ölüm kaçınılmazdı. Öğrendiğime göre köprü daha önce de yerinden çıkmış, basit bir kaynakla tutturulmuş. Hayati tehlike arz eden bu duruma marina yönetecileri duyarsız kalmış.”

Haberin Devamı