Gündem Ölüdeniz doldu, plaja girişler kapatıldı

Ölüdeniz doldu, plaja girişler kapatıldı

Paylaş
Ölüdeniz doldu, plaja girişler kapatıldı

Bayram yoğunluğu nedeniyle Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, Kumburnu Plajı girişlerin öğle saatlerinde kapatıldığını açıkladı. Ayrıca tekne turları da pazar gününe kadar rezervasyon veremiyor

Bayram yoğunluğu nedeniyle Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz, Kumburnu Plajı girişlerin öğle saatlerinde kapatıldığını açıkladı. Ayrıca tekne turları da pazar gününe kadar rezervasyon veremiyor.

Haberin Devamı

'ÖLÜDENİZ YÜZDE 100 DOLU'

Ölüdeniz Belediye Başkanı Keramettin Yılmaz yaptığı açıklamada, Ölüdeniz'deki otellerin doluluk oranlarının yüzde 100'e ulaştığını söyledi. Kumburnu Plajı'na girişte sabah saatlerinde uzun araç kuyrukları oluştuğunu ifade eden Yılmaz, bu nedenle plaja girişlerin öğle saatlerinde kapatıldığını kaydetti. Tekne turlarının pazar gününe kadar rezervasyon veremediğini dile getiren Yılmaz, bayramdan sonra da aynı yoğunluğun devam etmesi temennisinde bulundu.

'DOLULUK ORANI YÜZDE 90'I AŞTI'

Doğası ve farklı turizm aktiviteleriyle yılda yaklaşık 3 milyon yerli ve yabancı turisti ağırlayan Muğla'da, bayram dolayısıyla otellerdeki doluluk oranı yüzde 90'ı aştı. Bayram tatilini, Ege'nin mavi ile yeşilin birleştiği cennet koylarında geçirmek için Muğla'ya gelen tatilciler, Fethiye'nin Ölüdeniz beldesindeki Belcekız, Kumburnu plajları ile Ortaca ilçesine bağlı Dalyan beldesindeki İztuzu Plajı'na akın etti.

Haberin Devamı

AA