Gündem Ölü numarasıyla infazdan kurtuldu

Ölü numarasıyla infazdan kurtuldu

Paylaş
Ölü numarasıyla infazdan kurtuldu

Karısını öldürdüğünü sanan adam intihar etti, oysa eşi numara yapıyordu...

Aksaray'da geceyi başka bir yerde geçiren 57 yaşındaki Naci Sarıyıldız, sabah eve geldiğinde 48 yaşındaki eşi Gülizar Sarıyıldız'ın kendini aldattığını söylemesi üzerine tartıştı. Naci Sarıyıldız, tartışma sırasında önce eşini kömür sobasında kullanılan demir maşa ile dövdü. Ardından tabanca ile eşinin üzerine 5 el ateş etti. Açılan ateş sonucu sol omuz bölgesine bir mermi isabet eden Gülizar Sarıyıldız, yere yığılarak öldü numarası yaptı. Eşinin öldüğünü sanan Naci Sarıyıldız'da tabanca ile başına ateş açarak intihar etti.

DEMİR MAŞAYLA DÖVDÜ

Haberin Devamı

Olay, saat 07.00 sıralarında Yavuz Sultan Selim Mahallesi 5138 sokakta bulunan iki katlı bir evde meydana geldi. Hayvan alım satımı yapan ve geceyi başka bir yerde geçiren Naci Sarıyıldız, sabah eve geldiğinde eşi Gülizar Sarıyıldız'ın kendini aldattığını söylemesi üzerine tartıştı. Naci Sarıyıldız, önce eşine kömür sobasında kullanılan demir maşa ile dövdü. Öfkeli koca ardından eşinin üzerine tabanca ile 5 el ateş açtı. Sol omuz bölgesine bir mermi isabet eden Gülizar Sarıyıldız, yere yığılarak öldü numarası yaptı. Eşinin öldüğünü sanan 5 çocuk babası Naci Sarıyıldız, tabanca ile başına ateş ederek intihar etti. Silah sesini duyması üzerine üst kata çıkan Fatma Sarıyıldız, oğlu ve gelini kanlar içinde yerde buldu. Durumu hemen 112 Acil Servise bildirdi. Öldü numarasını sürdüren Gülizar Sarıyıldız ise ambulansa alındığında gözlerine açarak, sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

'KOCAM ALDATIYORDU' DEDİ

Gülizar Sarıyıldız'ın polise verdiği ilk ifadesinde, "Eşim beni aldatıyordu. Bir dostu vardı. Geceyi de dostunun yanında geçirdi. Sabah eve geldiğinde tartıştık. Tartışma sırasında beni maşa ile dövdü. Ardından tabanca ile ateş etti. Sol omuz bölgeme bir mermi isabet etti. Yere yatıp öldü numarası yaptım. Eğer öldü numarası yapmasaydım. Beni gerçekten öldürebilirdi. Ben yere yığıldıktan kısa bir süre sonra bir silah sesi daha geldi. Korkumdan ambulansa binene kadar gözlerimi açmadım. Öldü numarasını sürdürdüm."dediği öğrenildi.

Ambulansla Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve sırtında dövülme sonucu morluklar oluştuğu tesbit edilen Gülizar Sarıyıldız'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Naci Sarıyıldız'ın cesedi ise otopsi yapılmak üzere Aksaray Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

DHA