Spor Olimpiyat'ta büyük açılış

Olimpiyat'ta büyük açılış

Paylaş
Olimpiyat'ta büyük açılış

Türk futbolunun iki devi Beşiktaş ile Trabzonspor, sezonun ilk haftasında kozlarını paylaşacak. Olimpiyat Stadı'nda oynanacak dev karşılaşma saat 21.45'te başlayacak

Süper Lig’de 2013-2014 sezonunun ilk haftası müthiş bir kapışmaya sahne oluyor. Yaptığı transferlerle yeni sezon öncesinde adından söz ettiren Beşiktaş, Malouda ve Bosingwa gibi yıldızları kadrosuna katan Trabzonspor’la kozlarını paylaşıyor. Olimpiyat Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada her iki takım da mutlak galibiyet hedefliyor. Siyah-Beyazlılar’da sakat oyuncuların fazlalığı dikkat çekiyor. İsmail Köybaşı, Uğur Boral, Holosko, Sezer Öztürk, Eneramo ve Ömer Şişmanoğlu gibi isimlerden yararlanamayacak olan Siyah-Beyazlılar’da Veli Kavlak ve Almeida’nın da durumları belirsiz. Bordo-Mavili ekipte ise tek eksik, yeni transfer Bosingwa.

ÖZKAHYA'YLA İKİNCİ KEZ

Beşiktaş kazanarak lige iyi bir giriş yapmanın peşinde. Trabzonspor da sahadan istediği sonucu alıp, Kukesi mücadelesi öncesinde moral depolamak istiyor. İki takım, daha önce Halis Özkahya’nın yönettiği 1 maçta karşı karşıya geldi. 2008-2009 sezonunun ilk yarısında Avni Aker’de oynanan mücadelede golsüz eşitlikle sonuçlandı. Saat 21.45’te oynanacak olan bu zorlu 90 dakika, Lig TV’den naklen yayınlanacak.

TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ

BEŞİKTAŞ: Tolga; Serdar, Escude, Sivok, Ersan; Olcay, Fernandes, Hutchinson, Oğuzhan, Gökhan; Mustafa

TRABZONSPOR: Onur; Olcan, Aykut Demir, Giray, Zeki; Malouda, Colman, Adrian, Aykut, Volkan; Henrique

HAKEM: Halis Özkahya

STAT: Olimpiyat

YAYIN: LİG TV

SAAT: 21.45

Haberin Devamı