Spor "Öldürülmemek için helikopter bulundurun"

"Öldürülmemek için helikopter bulundurun"

Paylaş
"Öldürülmemek için helikopter bulundurun"

Arjantinli eski milli futbolcu Hernan Crespo, bugün başlayacak 2014 FIFA Dünya Kupası'nı kazanmaları halinde, Arjantinli oyuncuların helikopterle Brezilya'yı terk etmeleri gerektiğini söyledi.

Arjantin’in Ole gazetesine açıklamalarda bulunan Crespo, ülkesinin Brezilya’da Dünya Kupası kaldırma ihtimaline esprili bir şekilde atıfta bulunurken, "Arjantin, Dünya Kupası’nı kazanırsa onlara önerim, öldürülmemeleri için yakınlarında bir helikopter bulundurmalarıdır" ifadelerini kullandı.

"Tangocular"ın güçlü bir takıma sahip olduğunu savunan 38 yaşındaki futbol adamı, "Dünya Kupası’nın Arjantin için güzel geçeceğine inanıyorum. İyi bir takıma sahibiz. Brezilya’da yine iddialı ülkelerden biriyiz. Ancak şu ana kadar sadece iki Dünya Kupası kazanabildik ve 24 yıldır da yarı finalden öteye gitmeyi başaramadık" değerlendirmesinde bulundu.
1998, 2002 ve 2006 yıllarında olmak üzere üç Dünya Kupası’nda boy gösteren Crespo, Güney Kore-Japonya ortaklığında düzenlenen 2002 FIFA Dünya Kupası’nın kendisi için hayal kırıklığı olduğunu belirterek, "2002’deki turnuvada kariyerimin en başarısız dönemlerinden birini yaşadım. Kuşkusuz şampiyon olabilecek genç ve harika oyunculardan oluşan bir kadroya sahiptik. Oynadığım üç Dünya Kupası’nda en iyi kadroya sahip olan takımla gruptan çıkamadık. Bizim için korkunç bir turnuvaydı" şeklinde görüş belirtti.

Haberin Devamı