Magazin Öldü öldü dirildi

Öldü öldü dirildi

Paylaş
Öldü öldü dirildi

2002'de kalp ameliyatı geçiren Peker Açıkalın, polisin itmesiyle yere düşüp fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Birkaç kez duran kalbi elektroşokla çalıştırıldı. Oyuncunun durumu ciddi

Oyuncu Peker Açıkalın kızının okulunun önünde trafik polisiyle tartıştı. 2002’de kalp ameliyatı geçiren Peker Açıkalın, polisin itmesiyle yere düşüp fenalaştı. Çağrılan ambulans da polisin inadı yüzünden sokağa giremedi.

Haberin Devamı

AÇIKALIN'IN DOKTORU: TEHLİKE HÂLÂ DEVAM EDİYOR

POLİS MEMURUNDAN AÇIKLAMA: 7-8 KİŞİ BİZE MÜDAHALE ETTİ!

>>> POLİSTEN İLK AÇIKLAMA

FACEBOOK SAYFASINA BUNLARI YAZMIŞTI!

AÇIKALIN'IN HASTANEDEN İLK FOTOĞRAFI!

Özel araçla hastaneye kaldırıldığında kalbi durmuştu. Birkaç kez daha duran kalp elektroşokla çalıştırıldı. Oyuncunun durumu ciddi

1982’DEN BERİ OYUNCULUK YAPIYOR

‘Avrupa Yakası’nın Gaffur’u, ‘Yahşi Cazibe’nin Peker Pekmez’i oyuncu Peker Açıkalın (48) şarkıcı Niran Ünsal ile birlikteliğinden olan kızı Şeker’i almak için dün 15.00’te İstanbul Moda Fen İlköğretim Okulu’na gitti. Peker Açıkalın, okul müdürü Mehmet Durak’ın odasında otururken müstahdem velilerden birinin kapıya park ettiği otomobili trafik polislerinin çektiği haberini getirdi.

POLİS ‘ARTİST MİSİN SEN?’ DEDİ

Haberin Devamı

Mehmet Durak ile Peker Açıkalın dışarı çıkıp polise aracı çekmemesi için ricacı oldu. Mehmet Durak şunları söyledi: “Peker Açıkalın polise, ‘Cezayı kesin ama aracı çekmeyin. Veli çocuğuyla ortada kalmasın’ dedi. Polis, Peker Bey’e ‘Artist misin sen?’ diye çıkışınca tartışma başladı. Bu sırada polisin ittiği Peker Açıkalın yere düştü ve ‘Göğsüm ağrıyor’ dedi. Düştüğü yerde kalan Peker Açıkalın’ı ben kaldırıp okula taşıdım.”

HAYATİ FONKSİYONLARI DURMUŞTU

Çağrılan ambulans, trafik polislerinin çekiciyle yolu kapamaları yüzünden sokağa giremedi. Okulda 10 dakika baygın yatan Peker Açıkalın özel araçla Kadıköy Şifa Hastanesi’ne götürüldü. Hastaneye ulaştığında kalbi atmayan, solunumu olmayan ve tansiyon alınamayan Peker Açıkalın’a doktorlar elektroşokla müdahale etti. Peker Açıkalın’ın birkaç kez daha duran kalbi yine elektroşokla çalıştırıldı.

KALBİ 16 SAAT DIŞARIDA KALMIŞTI

Koşuyolu Kalp Hastanesi’ne sevk edilen Peker Açıkalın yoğun bakımda ve durumu ciddi. Peker Açıkalın 2002’de aort köküne zatürre iltihabı yerleşince ameliyat olmuştu. O ameliyatta kalbi 16 saatliğine vücuttan ayrılmıştı. Vücudu buz dolu küvette 27 gün dondurulan Peker Açıkalın 97 gün komada kalmıştı. Peker Açıkalın bu ameliyatı yapan Prof. Dr. Cevat Yakut’un soyadını ikinci kızına isim olarak vermişti.

Suna AKYILDIZ / POSTA

Haberin Devamı