Spor Olcan Adın Galatasaray'da!

Olcan Adın Galatasaray'da!

Paylaş
Olcan Adın Galatasaray'da!

Galatasaray, uzun süredir kadrosuna katmak istediği Olcan Adın için transfer görüşmelerine başlandığını borsaya bildirdi

Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer dönemindeki hedef ismi olan Trabzonsporlu futbolcu Olcan Adın'da yeni gelişmeler yaşandı. Trabzonspor yönetiminin takımda kalması için ikna etmeye çalıştığı milli yıldız, İstanbul'dan teklifler aldığını ve yönetime gitmek istediğini belirtmişti. Ancak Bordo Mavililer'in başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Olcan'a 'biraz daha düşün, kararını sonra verirsin' teklifinde bulunmuştu. Geçtiğimiz günlerde bir kez daha masaya oturan ancak fikrinin değişmediğini İbrahim Hacıosmanoğlu'na ileten Olcan Adın, transfer tekliflerini değerlendirmek istediğini bir kez daha yeniledi.

Haberin Devamı

Galatasaray görüşmelere başladığını KAP'a bildirdi

Geçen sezon başarılı bir grafik ortaya koyan Olcan Adın için hem Galatasaray hem de Beşiktaş devreye girmişti. Sarı Kırmızılılar'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada "Profesyonel futbolcu Olcan Adın'ın transferi için Trabzonspor ile görüşmelere başlanmıştır" dendi.