Spor Olaylı maçta kazanan Fenerbahçe

Olaylı maçta kazanan Fenerbahçe

Paylaş
Olaylı maçta kazanan Fenerbahçe

Tahincioğlu Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde Trabzonspor evinde Fenerbahçe'yi ağırladı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 9. haftasında sahasında Fenerbahçe Doğuş, Trabzonspor’u 119-90 mağlup etti.

OLAYLI MAÇ


Trabzonspor ile Fenerbahçe Doğuş arasında Trabzon'da oynanan basket maçında gergin anlar yaşanmış ve olaylar sonrasında Fenerbahçe Doğuş, soyunma odasına gitmişti.

Trabzonspor ile Fenerbahçe Doğuş arasında Trabzon'da oynanan basket maçında gergin anlar yaşandı. Maç başlamadan iki anonsun yapıldığı kritik mücadelede Trabzonspor taraftarının açtığı, "Şikecisiniz, hırsızsınız, ahlaksınız" pankartı dikkatlerden kaçmadı.

Fenerbahçe taraftarının büyük tepki gösterdiği pankart, kısa bir süre sonra asıldığı yerden kaldırıldı. Türkiye Basketbol Federasyonu'nun Trabzonspor'a açılan pankarttan dolayı disiplin kuruluna sevk etmesi bekleniyor.

İkinci periyodun bitimine 4:25 kala Vesely ile Vasiliauskas'ın pozisyonu sonrası ortalık karıştı. ​



HAKEMLER SOYUNMA ODASINA GİTTİ


Fenerbahçeli Jan Vesely'nin yaptığı bir faulün ardından Trabzonsporlu basketbolcu Chris Obekpa'nın yaptığı hareketin ardından ortalık bir anda karıştı. Tribünlerden atılan yabancı maddeler yüzünden karşılaşmanın ikinci periyodunun sona ermesine 4.25 kala maçın hakemleri soyunma odasına gitti. Hakemlerin soyunma odasına gidişi sırasında, Trabzonsporlu taraftarlar hakeme engel olmaya çalıştı. Hakemlerin soyunma odasına gitmesinin ardından Fenerbahçe Doğuş'un oyuncuları da soyunma odasının yolunu tuttu.


Trabzonspor - Fenerbahçe basketbol karşılaşmasında olay!

Haberin Devamı