Yaşam Okullar başladı, plajlar turistlere kaldı

Okullar başladı, plajlar turistlere kaldı

Paylaş
Okullar başladı, plajlar turistlere kaldı

Alanya'da plajlar, yazlıkçıların ayrılması ve okulların açılması nedeniyle turistlere kaldı

Alanya Meteoroloji İstasyon Müdürlüğünden alınan bilgilere göre hava sıcaklığının 31 derece, nem oranının yüzde 73 ölçüldüğü ilçede sıcak havayı fırsat bilen turistler plajlara akın etti.

Yazlıkçıların ayrılması ve okulların açılması nedeniyle yerlilerin rağbet göstermediği ünlü Kleopatra, Damlataş ve Keykubat plajlarına gelen yabancı turistler denizin tadını çıkardı.

HAVA SICAKLIĞI ARTACAK


Bazıları güneşlenmeyi tercih ederken pek çok kişi de denize girerek yüzdü. Bazı tatilciler ise günübirlik tekne turlarına çıkarak Alanya’nın doğal güzelliklerinde gönüllerince eğlenme fırsatı buldu. Meteoroloji yetkilileri, hava sıcaklığının etkisini önümüzdeki günlerde de artarak sürdüreceğini söyledi.


“TÜRK MİSAFİRLERİMİZ İLÇEDEN AYRILDI”


Pazartesi günü itibariyle okulların açılmasından dolayı Türk misafirlerin ilçeden ayrıldığı söyleyen Türkiye Seyahat Acantaları Birliği (TÜRSAB) Alanya Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Suat Çavuşoğlu, ”Şu an bölgemizde bulunan müşteri potansiyeli Avrupa ve Rusya’dan gelen kişiler. Ağırlıklı Türk misafirlerimiz gittiğin dolayı yabancı turistlerimiz ağırlıyoruz. Şuan gidişatımız ekim ayı sonu kadar olumlu gözüküyor” dedi.

Haberin Devamı