Eğitim - Kariyer Okulda veli dehşeti! Müdür yardımcısının burnunu kırdılar

Okulda veli dehşeti! Müdür yardımcısının burnunu kırdılar

Paylaş
Okulda veli dehşeti! Müdür yardımcısının burnunu kırdılar

Adıyaman’da kızını okulda bulamayan Mehmet A. ve kardeşi Osman A., sınıflara girdikleri için kendilerini uyaran Okul Müdür Yardımcısı Abuzer Deniz’i döverek burnunu kırdı

9’uncu sınıf öğrencisi A.A.’nın (16) derslere gitmediğini öğrenen babası Mehmet ile amcası Osman A., okula gitti. İki kardeş, okulda sınıfları dolaşarak A.A.’yı aramaya başladı. Bu sırada iki kişinin sınıfları dolaştığını fark eden Müdür Yardımcısı Abuzer Deniz, kızını arayan Mehmet A. ile kardeşi Osman A.’ya engel oldu. Deniz, A.A.’nın okula gelmediğini ve kendilerine haber verilmediğini söyledi, Mehmet A. ve kardeşi Osman A.’dan dışarı çıkmalarını istedi. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında Mehmet A. ve Osman A., iddiaya göre Deniz’i dövmeye başladı.


KANLAR İÇERİSİNDE KALDI


Okul idareci ve öğretmenlerinin araya girmesiyle sonlandırılan kavgada kanlar içerisinde kalan Abuzer Deniz, çağırılan ambulansla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. İhbar üzerine okula gelen polisler, Mehmet A. ve Osman A. kardeşleri gözaltına aldı.


'ODAMA DAVET ETTİM, BENİ DARP ETTİLER'


Kavgada burnu kırılan Müdür Yardımcısı Abuzer Deniz, veli şiddetine maruz kaldığını ve şikayetçi olduğunu belirterek, "Sınıfları dolaştıklarını görünce uyardım ve yaptıkları davranışın doğru olmadığını anlattım. Kızının okula gelmediğini söyleyen veli ile yanındaki kişiyi odama davet ettim. Ancak kendileri sınıfları dolaşarak öğrencilere kızlarını sormaya devam etti. Uyarınca da tehditler savurup daha sonra beni darp ettiler. Kendilerinden şikayetçiyim" dedi.

Olayın ardından kendisinden haber alınamayan liseli A.A.’nın da polis tarafından arandığı bildirildi.

Mahir ALAN/ADIYAMAN, (DHA)

Haberin Devamı