Spor 'Oğuz Çetin varsa ben yokum'

'Oğuz Çetin varsa ben yokum'

Paylaş
'Oğuz Çetin varsa ben yokum'

A Milli Takım'a yine alınmayan Sinan Bolat, sonunda isyan bayrağını çekti

Belçika Ligi’nde Standard Liege’in kalesini koruyan ancak A Milli Takım’a seçilmesine rağmen henüz milli formayı hiçbir resmi maçta giyemeyen Sinan Bolat’tan şok karar.

Ay-Yıldızlı ekibimizin daha önce Romanya ile oynanan maçında aday kadroya alınmayan ardından Kazakistan ve Belçika maçlarında yer alan Sinan, Beşiktaş’tan yedek Cenk Gönen’in alındığı 4 kalecili milli takımda yine olmayınca sonunda isyan bayrağını çekti.

"4. KALECİ BİLE OLAMADIM"

Milli kadronun sakat ya da kulüplerinde oynamayan oyuncularla oluşturulduğu ve seçimlerde de yardımcı antrenör Oğuz Çetin’in baskın olduğu dedikodularının yaşandığı bir dönemde genç file bekçisi, “Ülkemi çok seviyorum ama Oğuz Çetin olduğu sürece milli takıma hizmet etmem çok zor. Ben burada her hafta en iyi 11’deyim. Ama Milli Takım’da 4’üncü kaleci bile olamadım” dedi.

"1 DAKİKA BİLE OYNATILMADIM"

Takımdaki arkadaşlarının, 5-1 kazandıkları son Anderlecht maçı sonrasında kadroya alınmayınca kendisiyle esprili bir şekilde dalga geçtiklerini belirten 21 yaşındaki Sinan, “Kaleciler sakatlanınca alınıyorum, ardından 1 dakika bile oynatılmadan yedek bile olamıyorum.

Beni bu sezon hiç izlemeden Kazakistan ve Belçika maçlarında takıma aldılar. Şimdi ise sakat kaleciler iyileşti ve sonrasında Oğuz hoca arayıp, ‘Bu seferlik yoksun, seni takibimiz sürüyor’ dedi. Beni hiç takip etmedi ki...

Neye göre takımda yer buluyorum, bunu anlamış değilim. Bu da şunu gösteriyor; Demek ki şu an takımda geleceğim yok” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı