Magazin Oğluna öyle bir miras bırakıyor ki

Oğluna öyle bir miras bırakıyor ki

Paylaş
Oğluna öyle bir miras bırakıyor ki

Türk pop müziğinin efsane ismi Sezen Aksu eşi benzeri görülmemiş bir miras bırakıyor. Kimseye vermeye kıyamadığı ve evinin kasasında sakladığı çok özel 2 bin bestesini miras bırakacak

Bugün gazetesinde yer alan habere göre; şarkıları dillerden düşmeyen Sezen Aksu oğlu Mithat Can için büyük bir servet hazırlıyor. Minik Serçe, kimseye vermeye kıyamadığı ve evinin kasasında sakladığı çok özel 2 bin bestesini miras bırakacak.

GELECEĞİ GARANTİ

Ebediyete intikal ettikten sonra da eserlerini kendi sesiyle yaşatmak isteyen Minik Serçe, kimselere vermediği parçalarını kendisine ait özel stüdyosunda seslendiriyor. 1974 yılından bu yana müzik hayatını devam ettiren ve bugüne kadar verdiği parçalarla birçok ismi yıldızlaştıran Sezen Aksu, bırakacağı bu eşsiz mirasla oğlunun geleceğini garantiye alacak.

ANNESİNE SÖZ VERDİ



Sezen Aksu'nun kendi yaşamından esinlenerek yazdığı besteleri için, oğluna "Sana vasiyetimdir bu şarkıları ben öldükten sonra sen yaşat" dediği ve bu sözler karşısında Mithat Can'ın büyük bir şok yaşayarak annesinin vasiyetini tutacağına söz verdiği öğrenildi.

2

Haberin Devamı