Magazin Ödül töreninde kadınlar kapıştı

Ödül töreninde kadınlar kapıştı

Paylaş
Ödül töreninde kadınlar kapıştı

İskoçya'da düzenlenen INAA İskoç Saç ve Güzellik Ödülleri organizasyonu savaş alanına döndü. Organizatörlerden Ruthanne Reid ile bir izleyici arasında atışmayla başlayan gerginlik kavgaya dönüşünce güvenlik müdahale etti

Glasgov’un lüks Thistle otelinde düzenlenen etkinlikte, organizatörlerden Ruthanne Reid’ın (57) konukları tartakladığı görüntüler ortaya çıktı. Reid, görüntülerin yayınlanması sonrası istifasını açıkladı ve özür diledi. Geçen hafta sonu yapılan ödül töreninde her şey, sunucunun ödül için yanlış ismi anons etmesiyle başladı. Daha önce ödül verilmiş olan markanın adı okununca yaşanan kaosa müdahale eden Reid, “Sunucumuz kazananı yanlış anons etti” diyerek doğru markayı sahneye davet etti.

Haberin Devamı



ORTALIK KARIŞTI


Reid’ın iddiasına göre, davetliler arasında uğultuların yükselmesini, ödül teslimi sonrası bir konuğun sahneye çıkarak hakaret etmesi izledi. Açıklamasını dinlemeyen kadının saldırması üzerine ise Reid, ekibini törenin devam etmesi için uyardı. Diğer konuklar Reid’ın bu işaretini karşı saldırı sanınca ortalık karıştı. Kamera kayıtlarında Reid’ın kadına doğrudan saldırdığı, kafa attığı görülüyor.