Bilim - Teknoloji O özellik, sonunda Google kameraya da geldi
Paylaş
O özellik, sonunda Google kameraya da geldi

Stok Android veya doğrudan Google Kamera yükleyip kullanan biriyseniz size iyi haberimiz var, son güncelleme ile güzel bir özellik telefonunuza gelecek

Uzun süre önce Snapchat’in kullandığı daha sonrasında Apple gibi büyük üreticilerin de takip ettiği yazılımsal ön flaş özelliği Google Kameraya geldi.

4.4'E GÜNCELLENDİ


4.4 sürümüne güncellenen yazılım, düşük ışıkta ekranı beyazsı ve parlak şekilde açarak flaş etkisi yapıyor. Böylece ışıksız veya az ışıklı ortamlarda da özçekim yapılabiliyor. Yeni sürümde ayrıca iki kez dokununca yakınlaştırma, kaydırarak mod değiştirme gibi özellikler de bulunuyor.

Son bir not; bu güncellemeden şu an için Android 7.1 sürümünü kullanan Nexus’lar ve Pixel cihazlar faydalanabiliyor. Google Kamerayı kullanan diğer cihazlara ve eski sürümlere güncellemenin gelip gelmeyeceğini henüz bilmiyoruz.

ANDROID O İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR


Android’in merakla beklenen bir sonraki sürümü Android O için çalışmalar devam ediyor. AndroidOreo ismini taşıması muhtemel olan işletim sisteminin ilk tanıtım tarihinin 21 Ağustos’ta yapılacağı tahmin ediliyor.

Zenfone 4 GFXBench’te Yakayı Ele Verdi

Haberin Devamı